Kunci Gitar WAWES - RA NALAR Chord Dasar

Transpose:
Reff :
  (C)          F
 segampang kui kata pisah..
        G
 metu seko lambemu..
     Em
 sak dheg sak nyet
               Am
 leh ku nuruti karepmu
   -G       Dm               G
 ra nalar tenan.. leh ku pacaran..
          C
 koyo tahanan..

  C      G        C
jaremu paling gemati..
F                     G
 semenit wae wes nggriseni..
Em                    Am
 sitik-sitik njaluk pisah..
        Dm
padahal aku mikirke..
  G                 C
mikir kepiye awak dewe..

F          G
 lungo sedelok..
                Em
kowe langsung muring
             A
ora tau percoyo..
      Dm
ojo dadi demit..
         G
mrimpeni aku ngechat
             C
telpon saben menit..

Reff :
               F
 segampang kui kata pisah..
        G
 metu seko lambemu..
     Em
 sak dheg sak nyet
               Am
 leh ku nuruti karepmu
   -G       Dm               G
 ra nalar tenan.. leh ku pacaran..
          C
 koyo tahanan..

                F
 kelingan pas wayah apikan..
          G
 kowe ngandani aku..
   Em       -E         Am
 mugo awak dewe tekan anak putu..
              Dm            G
 nanging nyatane.. aku ro kowe.. 
           C
 tekan semene..

Musik : Dm G C..
        Dm G E..

F          G
 lungo sedelok..
                Em
kowe langsung muring
             A
ora tau percoyo..
      Dm
ojo dadi demit..
         G
mrimpeni aku ngechat
             C
telpon saben menit..

Reff :
               F
 segampang kui kata pisah..
        G
 metu seko lambemu..
     Em
 sak dheg sak nyet
               Am
 leh ku nuruti karepmu
   -G       Dm               G
 ra nalar tenan.. leh ku pacaran..
          C
 koyo tahanan.. wouwo..

                F
 kelingan pas wayah apikan..
          G
 kowe ngandani aku..
   Em       -E         Am
 mugo awak dewe tekan anak putu..
              Dm            G
 nanging nyatane.. aku ro kowe.. 
           C  Am
 tekan semene..
              Dm            G
 nanging nyatane.. aku ro kowe.. 
          F -G C..
 dudu jodone..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
  (G)          C
 segampang kui kata pisah..
        D
 metu seko lambemu..
     Bm
 sak dheg sak nyet
               Em
 leh ku nuruti karepmu
   -D       Am               D
 ra nalar tenan.. leh ku pacaran..
          G
 koyo tahanan..

  G      D        G
jaremu paling gemati..
C                     D
 semenit wae wes nggriseni..
Bm                    Em
 sitik-sitik njaluk pisah..
        Am
padahal aku mikirke..
  D                 G
mikir kepiye awak dewe..

C          D
 lungo sedelok..
                Bm
kowe langsung muring
             E
ora tau percoyo..
      Am
ojo dadi demit..
         D
mrimpeni aku ngechat
             G
telpon saben menit..

Reff :
               C
 segampang kui kata pisah..
        D
 metu seko lambemu..
     Bm
 sak dheg sak nyet
               Em
 leh ku nuruti karepmu
   -D       Am               D
 ra nalar tenan.. leh ku pacaran..
          G
 koyo tahanan..

                C
 kelingan pas wayah apikan..
          D
 kowe ngandani aku..
   Bm       -B         Em
 mugo awak dewe tekan anak putu..
              Am            D
 nanging nyatane.. aku ro kowe.. 
           G
 tekan semene..

Musik : Am D G..
        Am D B..

C          D
 lungo sedelok..
                Bm
kowe langsung muring
             E
ora tau percoyo..
      Am
ojo dadi demit..
         D
mrimpeni aku ngechat
             G
telpon saben menit..

Reff :
               C
 segampang kui kata pisah..
        D
 metu seko lambemu..
     Bm
 sak dheg sak nyet
               Em
 leh ku nuruti karepmu
   -D       Am               D
 ra nalar tenan.. leh ku pacaran..
          G
 koyo tahanan.. wouwo..

                C
 kelingan pas wayah apikan..
          D
 kowe ngandani aku..
   Bm       -B         Em
 mugo awak dewe tekan anak putu..
              Am            D
 nanging nyatane.. aku ro kowe.. 
           G  Em
 tekan semene..
              Am            D
 nanging nyatane.. aku ro kowe.. 
          C -D G..
 dudu jodone..
Facebook
Twitter

Chord WAWES - RA NALAR


Lihat semua :
  • Chord OM Wawes
  •