Kunci Gitar OM Wawes - Bubrah

Transpose:
Intro : Am Dm G C
        F E Am..

 Am          Em
aku.. wes kroso..
    F           C        E
tresno iki mung di sio-sio..
Am       Em
kowe ora keroso loro..
 F                   C   G/B  Am
aku neng kene.. mbok ting..galno..
F      G
ho o.. o..

 Am         Em
aku tok larani..
  F        C          E
rasane ati tertusuk duri..
Am            Em
kenangan sing wes dilakoni..
   F            C     G/B   Am G
ra iso ilang mbekas.. neng ati..
F      G
ho o.. oo..

   F      G
janjimu u uu.. 
             C  G/B   Am G
sing tok ucapke neng aku..
    F               G
wes ilang katut miline.. 
    Am
eluhku..

Reff :
  Dm            G
 angel tak jelaske..
          C            F
 roso tresno ku nggo kowe..
          Dm            E
 sing tak pikir ojo nganti..
            Am    A
 bubrah sak kabehe..
        Dm           G
 meski ono.. dalan liyo..
       C          F
 arepo aku sing loro
           Dm         E
 senadyan ora iso nyanding..
     Am
 aku lilo..

Musik : Dm G C F
        Dm E Am A
        Dm G C F
        Dm E Am G..

   F      G
janjimu u uu.. 
             C  G/B   Am G
sing tok ucapke neng aku..
    F               G
wes ilang katut miline.. 
    Am
eluhku..

Reff :
  Dm            G
 angel tak jelaske..
          C            F
 roso tresno ku nggo kowe..
          Dm            E
 sing tak pikir ojo nganti..
            Am    A
 bubrah sak kabehe..
        Dm           G
 meski ono.. dalan liyo..
       C          F
 arepo aku sing loro..
           Dm         E
 senadyan ora iso nyanding..
     Am
 aku lilo..

  Dm            G
 angel tak jelaske..
          C            F
 roso tresno ku nggo kowe..
          Dm            E
 sing tak pikir ojo nganti..
            Am    A
 bubrah sak kabehe..
        Dm           G
 meski ono.. dalan liyo..
       C          F
 arepo aku sing loro..
           Dm         E
 senadyan ora iso nyanding..
     Am
 aku lilo..

Chord OM Wawes - Bubrah


Lihat semua :
  • Chord OM Wawes
  •