Kunci Gitar OM Wawes - Aku Sing Mundur

Transpose:
Intro : F G Am..
        
 F            G
aku…. uwis kroso..
       C                         Am
omonganmu tak rasakke wis ra tresno..
  F             G            Am
kowe.. ra rumongso.. tak tresnani..

   F          G
kleru.. kudu aku..
      C                       Am
kabeh perkoro kuwi mesti salahku..
    F            G          Am
tresno….mu ra nyoto.. aku lungo..

Int. F G Em Am
     F G C..

Reff :
     Dm                 G
 tak akoni aku tresno kowe..
           C                   Am
 nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
   Dm                    G
 sadaro kabeh urip menungso..
          C
 ra sempurno..

     Dm                        G
 tresno iki wis wes suwe tak jogo..
          C                     Am
 tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
  Dm
 aku tak sing mundur..
   G             C  G
 hubungane uwis ajur..

Musik : F G Am..-A
        F G Am..

Reff :
     Dm                 G
 tak akoni aku tresno kowe..
           C                   Am
 nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
   Dm                    G
 sadaro kabeh urip menungso..
          C
 ra sempurno..

     Dm                        G
 tresno iki wis wes suwe tak jogo..
          C               -G/B  Am
 tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
  Dm
 aku tak sing mundur..
   G             C
 hubungane uwis ajur..

     Dm                 G
 tak akoni aku tresno kowe..
           C                   Am
 nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
   Dm                    G
 sadaro kabeh urip menungso..
          C
 ra sempurno.. yen..

     Dm                        G
 tresno iki wis wes suwe tak jogo..
          C                     Am
 tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
  Dm
 aku tak sing mundur..
   G             C
 hubungane uwis ajur..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# F Gm..
        
 D#           F
aku…. uwis kroso..
       Bb                        Gm
omonganmu tak rasakke wis ra tresno..
  D#            F            Gm
kowe.. ra rumongso.. tak tresnani..

   D#         F
kleru.. kudu aku..
      Bb                      Gm
kabeh perkoro kuwi mesti salahku..
    D#           F          Gm
tresno….mu ra nyoto.. aku lungo..

Int. D# F Dm Gm
     D# F Bb..

Reff :
     Cm                 F
 tak akoni aku tresno kowe..
           Bb                  Gm
 nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
   Cm                    F
 sadaro kabeh urip menungso..
          Bb
 ra sempurno..

     Cm                        F
 tresno iki wis wes suwe tak jogo..
          Bb                    Gm
 tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
  Cm
 aku tak sing mundur..
   F             Bb  F
 hubungane uwis ajur..

Musik : D# F Gm..-G
        D# F Gm..

Reff :
     Cm                 F
 tak akoni aku tresno kowe..
           Bb                  Gm
 nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
   Cm                    F
 sadaro kabeh urip menungso..
          Bb
 ra sempurno..

     Cm                        F
 tresno iki wis wes suwe tak jogo..
          Bb              -F/A  Gm
 tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
  Cm
 aku tak sing mundur..
   F             Bb
 hubungane uwis ajur..

     Cm                 F
 tak akoni aku tresno kowe..
           Bb                  Gm
 nanging suwe suwe aku tok sepelekke..
   Cm                    F
 sadaro kabeh urip menungso..
          Bb
 ra sempurno.. yen..

     Cm                        F
 tresno iki wis wes suwe tak jogo..
          Bb                    Gm
 tok remukke kabeh tanpo roso gelo..
  Cm
 aku tak sing mundur..
   F             Bb
 hubungane uwis ajur..

Outro : Bb

Chord OM Wawes - Aku Sing Mundur


Lihat semua :
  • Chord OM Wawes
  •