Kunci Gitar OM Wawes - Nyonggo

Transpose:
Intro : Am Em F G
        Am Em F..G..C..C-G

Am         Em
aku ning kene.. 
F            C  G
ntresnani slira..mu..
Am          Em  
nanging akhire.. 
F       C    G
ora iso bersatu..

Am             Em
mbiyen wis ngerti..
F           C      G  
tresnomu ra mung siji..
Am           Em
pingin tak lali..
F          D         G
nanging atiku ra iso ngerteni..

*)
     F       G
ra kuat.. atiku..
    C                       F
wis nyobo ngupoyo dinggo sliramu..
 Dm                 G
aku ning kene.. ngerti sliramu 
          C
tresnomu udu aku..

Reff :
            F          G
 mbiyen aku nresnani.. sliramu..
 Em                    Am    A
 njanjeni.. kabeh nggo awakmu..
             Dm             G
 nanging wis ra iso, rosoku wis lungo
           C     C7
 ninggalke cerito..

            F                  G
 aku kudu sabar.. aku kudu ngerti..
           Em                Am
 kowe ning ati.. ra iso tak apusi..
           Dm              G
 mbiyene kowe.. ono ning kene..
              C
 uwes.. tak lilakke..

Musik : F G Em Am
        F..G..C..

*)
     F       G
ra kuat.. atiku..
    C                       F
wis nyobo ngupoyo dinggo sliramu..
 Dm                 G
aku ning kene.. ngerti sliramu 
          C
tresnomu udu aku..

Reff :
            F          G
 mbiyen aku nresnani.. sliramu..
 Em                    Am  
 njanjeni.. kabeh nggo awakmu..
 A           Dm              G
 nanging wis ra iso.. rosoku wis lungo..
           C     C7
 ninggalke cerito..

            F                  G
 aku kudu sabar.. aku kudu ngerti..
           Em                Am
 kowe ning ati.. ra iso tak apusi..
           Dm              G
 mbiyene kowe.. ono ning kene..
              C
 uwes.. tak lilakke..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm Dm D# F
        Gm Dm D#..F..Bb Bb-F

Gm         Dm
aku ning kene.. 
D#           Bb  F
ntresnani slira..mu..
Gm          Dm  
nanging akhire.. 
D#      Bb   F
ora iso bersatu..

Gm             Dm
mbiyen wis ngerti..
D#          Bb     F  
tresnomu ra mung siji..
Gm           Dm
pingin tak lali..
D#         C         F
nanging atiku ra iso ngerteni..

*)
     D#      F
ra kuat.. atiku..
    Bb                      D#
wis nyobo ngupoyo dinggo sliramu..
 Cm                 F
aku ning kene.. ngerti sliramu 
          Bb
tresnomu udu aku..

Reff :
            D#         F
 mbiyen aku nresnani.. sliramu..
 Dm                    Gm    G
 njanjeni.. kabeh nggo awakmu..
             Cm             F
 nanging wis ra iso, rosoku wis lungo
           Bb    Bb7
 ninggalke cerito..

            D#                 F
 aku kudu sabar.. aku kudu ngerti..
           Dm                Gm
 kowe ning ati.. ra iso tak apusi..
           Cm              F
 mbiyene kowe.. ono ning kene..
              Bb
 uwes.. tak lilakke..

Musik : D# F Dm Gm
        D#..F..Bb..

*)
     D#      F
ra kuat.. atiku..
    Bb                      D#
wis nyobo ngupoyo dinggo sliramu..
 Cm                 F
aku ning kene.. ngerti sliramu 
          Bb
tresnomu udu aku..

Reff :
            D#         F
 mbiyen aku nresnani.. sliramu..
 Dm                    Gm 
 njanjeni.. kabeh nggo awakmu..
 G           Cm              F
 nanging wis ra iso.. rosoku wis lungo..
           Bb    Bb7
 ninggalke cerito..

            D#                 F
 aku kudu sabar.. aku kudu ngerti..
           Dm                Gm
 kowe ning ati.. ra iso tak apusi..
           Cm              F
 mbiyene kowe.. ono ning kene..
              Bb
 uwes.. tak lilakke..
Facebook
Twitter

Chord OM Wawes - Nyonggo


Lihat semua :
  • Chord OM Wawes
  •