Kunci Gitar Niken Salindry - Ra Kuat Rasane

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C Em Dm G
        C Em Dm G

    C               Em
lorone ati.. ngerti sliramu..
    Dm                     G
ngumbar asmoro.. karo wong liyo..
        C                  Em
neng ngarep moto.. nyawang sliramu..
     Dm                  G
karo wong liyo.. ngomong tresno..

Int. C Em Dm G

    C               Em
lorone ati.. ngerti sliramu..
    Dm                     G
ngumbar asmoro.. karo wong liyo..
        C                  Em
neng ngarep moto.. nyawang sliramu..
     Dm                  G
karo wong liyo.. ngomong tresno..

     Am               Em
tego sliramu.. marang aku..
  F                    C
gawe tangise.. batinku iki..
      Am                   Em
gedhe tresnoku.. marang sliramu..
  F                      C
nanging sliramu.. tego gawe loro..

Int. Dm..Am..Dm..G Am..

Reff :
     C                  Dm
 aku ra ngiro.. tego sliramu..
       G             C
 gawe atiku.. keloro loro..
       Am                Dm
 janji tresnomu.. marang aku
              G                C
 mung neng lambe.. ora songko atimu..
          Dm                  Am
 yen koyo ngene aku ra kuat rasane..
       Dm            G        C
 aku pamit cukup sak mene tresnoku..

Musik : Dm..Am..Dm..G Am..

Reff :
     C                  Dm
 aku ra ngiro.. tego sliramu..
       G             C
 gawe atiku.. keloro loro..
       Am                Dm
 janji tresnomu.. marang aku
              G                C
 mung neng lambe.. ora songko atimu..
          Dm                  Am
 yen koyo ngene aku ra kuat rasane..
       Dm            G        C
 aku pamit cukup sak mene tresnoku..

Chord Niken Salindry - Ra Kuat Rasane


Lihat semua :
  • Chord Niken Salindry
  •