Kunci Gitar Niken Salindry - Kahanan Urip

Transpose:
Intro : C..Em..F..G..

  C            G
kahanan urip manungso..
 Em
ora ono sing podo..
F           C
kabeh wis diatur..
     Dm       G
bedo rupo lan bondo..
Am      Em
aku ora sambat..
  F            C
siji sing tak ugemi..
  Am       Em
tetep ngupoyo..
      F     G    C
lan dungo marang Gusti..

    C       Em
kelire wong urip..
  Am           Em
katon sawang sinawang..
 F          C
ora usah nyawang..
        Dm       G
sing ra biso disawang..
  Em        Am
kabeh tak lakoni..
     F           C
isuk awan nganti wengi..
    Am         Em
tak mandek yen Gusti..
   F    G    C
wancine nimbali..

Int. F C G C

Reff :
   Am     Em    F          C
 tuku.. kawat.. sandale njepat..
   F      C        Dm          G
 kudu.. kuat.. ora pareng akeh sambat..
  Am       Em        F        C
 omah.. gentheng.. kuwi saponono..
  F       C        G         C
 abot.. enteng.. tetep lakonono..

   F     G          Em       Am
 pari..basane.. ono dino ono upo..
  F              G       C
 ojo kakean.. gludhug tanpo udan..

Musik : C..Em..F..G..

    C       Em
kelire wong urip..
  Am           Em
katon sawang sinawang..
 F          C
ora usah nyawang..
        Dm       G
sing ra biso disawang..
  Em        Am
kabeh tak lakoni..
     F           C
isuk awan nganti wengi..
    Am         Em
tak mandek yen Gusti..
   F    G    C
wancine nimbali..

Int. F C G C

Reff :
   Am     Em    F          C
 tuku.. kawat.. sandale njepat..
   F      C        G
 kudu.. kuat.. ora pareng akeh sambat..
  Am       Em        F        C
 omah.. gentheng.. kuwi saponono..
  F       C        G         C
 abot.. enteng.. tetep lakonono..

   Am     Em    F          C
 tuku.. kawat.. sandale njepat..
   F      C        G
 kudu.. kuat.. ora pareng akeh sambat..
  Am       Em        F        C
 omah.. gentheng.. kuwi saponono..
  F       C        G         C
 abot.. enteng.. tetep lakonono..

   F     G          Em       Am
 pari..basane.. ono dino ono upo..
  F              G       C
 ojo kakean.. gludhug tanpo udan..
   F     G          Em       Am
 pari..basane.. ono dino ono upo..
 F            G          C
 ojo kakean.. gludhug tanpo udan..
Facebook
Twitter

Chord Niken Salindry - Kahanan Urip


Lihat semua :
  • Chord Niken Salindry
  •