Kunci Gitar Niken Salindry - Salah Opo

Transpose:
Intro : Am Dm G C
        Am Dm Em Am..

Am      Dm
aku.. salah opo..
G            C
aku.. kurang opo..
Am            Dm
sayang.. aku uwes sayang..
Em            Am
tresno.. aku uwes tresno..

Am         Dm
aku.. kudu piye..
G            C
aku.. kurang piye..
Am                Dm
kabeh.. wes tak lakoni..
  Em               Am
nanging.. aku mbok larani..

Musik : Am Dm G C
        Am Dm Em Am..

Reff :
 Am        G
 loro.. atiku loro..
     Em             Am
 lorone.. nganti jroning dodo..
    Am                     G
 sliramu.. sing paling tak tresno..
          Em                Am
 ninggal aku.. milih tresno liyo..

     Dm
 ora ngiro.. koyo ngene dadine..
            Em           Am
 mbiyen tresno.. saiki dewe-dewe..
       Dm
 sak tenane.. aku salah opo..
        Em                Am
 kowe tego.. mileh tresno liyo..

Musik : Am Dm G C
        Am Dm Em Am..

Reff :
 Am        G
 loro.. atiku loro..
     Em             Am
 lorone.. nganti jroning dodo..
    Am                     G
 sliramu.. sing paling tak tresno..
          Em                Am
 ninggal aku.. milih tresno liyo..

     Dm
 ora ngiro.. koyo ngene dadine..
            Em           Am
 mbiyen tresno.. saiki dewe-dewe..
       Dm
 sak tenane.. aku salah opo..
        Em                Am
 kowe tego.. mileh tresno liyo..

Chord Niken Salindry - Salah Opo


Lihat semua :
  • Chord Niken Salindry
  •