Kunci Gitar Niken Salindry - Pengen Nangis Tapi Isin

Transpose:
  Am       G
gede.. tresnoku..
      F         C
tulus kanggo sliramu..
    F           G
tegone mbok sio-sio..
F         E
sampek atiku loro..

  Am     G
pepes.. awakku..
       Dm       Am
ambruk cagak.. atiku..
       F           G
pengen nangis tapi isin..
F            G           Am
mung iso ngempet ning njero batin..

Intro : Am G F C
        F G F E..
        Am G Dm Am
        F G F G Am..

C                   Am
yen tak rasakke.. jebule kok seje..
Dm               G
ra podo karo.. manise ucape..
C                    Am
opo kowe seneng yen ati iki kelaran..
    Dm                  G
tresnoku tibak'e mbok gawe dolanan..

Dm                  Am
 kebangeten nggonmu nyikso atiku..
Dm                   E
 wes kadung sayang kowe malah ngilang..

Reff :
   Am       G
 gede.. tresnoku..
       F         C
 tulus kanggo sliramu..
     F           G
 tegone mbok sio-sio..
 F         E
 sampek atiku loro..

   Am     G
 pepes.. awakku..
        Dm       Am
 ambruk cagak.. atiku..
        F           G
 pengen nangis tapi isin..
 F            G           Am
 mung iso ngempet ning njero batin..

Musik : Am G F C
        F G F E 
        Am G Dm Am
        F G F G Am..

C                   Am
yen tak rasakke.. jebule kok seje..
Dm               G
ra podo karo.. manise ucape..
C                    Am
opo kowe seneng yen ati iki kelaran..
    Dm                  G
tresnoku tibak'e mbok gawe dolanan..

Dm                  Am
 kebangeten nggonmu nyikso atiku..
Dm                   E
 wes kadung sayang kowe malah ngilang..

Reff :
   Am       G
 gede.. tresnoku..
       F         C
 tulus kanggo sliramu..
     F           G
 tegone mbok sio-sio..
 F         E
 sampek atiku loro..

   Am     G
 pepes.. awakku..
        Dm       Am
 ambruk cagak.. atiku..
        F           G
 pengen nangis tapi isin..
 F            G           Am
 mung iso ngempet ning njero batin..

   Am       G
 gede.. tresnoku..
       F         C
 tulus kanggo sliramu..
     F           G
 tegone mbok sio-sio..
 F         E
 sampek atiku loro..

   Am     G
 pepes.. awakku..
        Dm       Am
 ambruk cagak.. atiku..
        F           G
 pengen nangis tapi isin..
 F            G           Am
 mung iso ngempet ning njero batin..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

  Gm       F
gede.. tresnoku..
      D#        Bb
tulus kanggo sliramu..
    D#          F
tegone mbok sio-sio..
D#        D
sampek atiku loro..

  Gm     F
pepes.. awakku..
       Cm       Gm
ambruk cagak.. atiku..
       D#          F
pengen nangis tapi isin..
D#           F           Gm
mung iso ngempet ning njero batin..

Intro : Gm F D# Bb
        D# F D# D..
        Gm F Cm Gm
        D# F D# F Gm..

Bb                  Gm
yen tak rasakke.. jebule kok seje..
Cm               F
ra podo karo.. manise ucape..
Bb                   Gm
opo kowe seneng yen ati iki kelaran..
    Cm                  F
tresnoku tibak'e mbok gawe dolanan..

Cm                  Gm
 kebangeten nggonmu nyikso atiku..
Cm                   D
 wes kadung sayang kowe malah ngilang..

Reff :
   Gm       F
 gede.. tresnoku..
       D#        Bb
 tulus kanggo sliramu..
     D#          F
 tegone mbok sio-sio..
 D#        D
 sampek atiku loro..

   Gm     F
 pepes.. awakku..
        Cm       Gm
 ambruk cagak.. atiku..
        D#          F
 pengen nangis tapi isin..
 D#           F           Gm
 mung iso ngempet ning njero batin..

Musik : Gm F D# Bb
        D# F D# D..
        Gm F Cm Gm
        D# F D# F Gm..

Bb                  Gm
yen tak rasakke.. jebule kok seje..
Cm               F
ra podo karo.. manise ucape..
Bb                   Gm
opo kowe seneng yen ati iki kelaran..
    Cm                  F
tresnoku tibak'e mbok gawe dolanan..

Cm                  Gm
 kebangeten nggonmu nyikso atiku..
Cm                   D
 wes kadung sayang kowe malah ngilang..

Reff :
   Gm       F
 gede.. tresnoku..
       D#        Bb
 tulus kanggo sliramu..
     D#          F
 tegone mbok sio-sio..
 D#        D
 sampek atiku loro..

   Gm     F
 pepes.. awakku..
        Cm       Gm
 ambruk cagak.. atiku..
        D#          F
 pengen nangis tapi isin..
 D#           F           Gm
 mung iso ngempet ning njero batin..

   Gm       F
 gede.. tresnoku..
       D#        Bb
 tulus kanggo sliramu..
     D#          F
 tegone mbok sio-sio..
 D#        D
 sampek atiku loro..

   Gm     F
 pepes.. awakku..
        Cm       Gm
 ambruk cagak.. atiku..
        D#          F
 pengen nangis tapi isin..
 D#           F           Gm
 mung iso ngempet ning njero batin..
Facebook
Twitter

Chord Niken Salindry - Pengen Nangis Tapi Isin


Lihat semua :
  • Chord Niken Salindry
  •