Kunci Gitar Niken Salindry - Tresnomu Dadi Kenangan

Transpose:

Chord Niken Salindry - Tresnomu Dadi Kenangan

Capo fret 3

Intro : Am  G  F  C
        Dm  Am  Dm G Am

 Am          Em
aku.. isih durung lali
       F                C
marang sliramu sing tak tresnani
        Dm
senajan papan panggonmu aku ra ngerti
         G                      C
roso tresno iki tak simpen neng ati..

Int. Dm  G Am

 Am        Em
aku.. isih kelingan
       F           C
wong loro.. nali katresnan
         Dm   
senadyan sliramu ilang tanpo aran
         G                  C
tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

Int. Am  G  Dm  C
     Am  G  Dm G Am

Reff :
         Am                  Em
 tembang tresnomu.. sing tak gugu
        F                 C
 mung biso gawe tangise batinku
       Am                Em
 janji tresnomu.. marang aku
        F               C
 mung biso.. ngelarani atiku..

    Am                  Em
 saiki aku mung keronto ronto
     F                     C
 kelingan sliramu sing tak tresno
     Am                    Em
 opo sliramu pancen wes ra kroso
     F                      C
 aku neng kene iseh nyimpen roso
   C
 roso.. tresno..

Int. Am  Em  Dm G Am

 Am        Em
aku.. isih kelingan
       F           C
wong loro.. nali katresnan
         Dm   
senadyan sliramu ilang tanpo aran
         G                  C
tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

Musik : Am  G  Dm  C
        Am  G  Dm G Am

Reff :
         Am                  Em
 tembang tresnomu.. sing tak gugu
        F                 C
 mung biso gawe tangise batinku
       Am                Em
 janji tresnomu.. marang aku
        F               C
 mung biso.. ngelarani atiku..

    Am                  Em
 saiki aku mung keronto ronto
     F                     C
 kelingan sliramu sing tak tresno
     Am                    Em
 opo sliramu pancen wes ra kroso
     F                      C
 aku neng kene iseh nyimpen roso
   C
 roso.. tresno..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm  A#  G#  D#
        Fm  Cm  Fm A# Cm

 Cm          Gm
aku.. isih durung lali
       G#               D#
marang sliramu sing tak tresnani
        Fm
senajan papan panggonmu aku ra ngerti
         A#                     D#
roso tresno iki tak simpen neng ati..

Int. Fm  A# Cm

 Cm        Gm
aku.. isih kelingan
       G#          D#
wong loro.. nali katresnan
         Fm   
senadyan sliramu ilang tanpo aran
         A#                 D#
tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

Int. Cm  A#  Fm  D#
     Cm  A#  Fm A# Cm

Reff :
         Cm                  Gm
 tembang tresnomu.. sing tak gugu
        G#                D#
 mung biso gawe tangise batinku
       Cm                Gm
 janji tresnomu.. marang aku
        G#              D#
 mung biso.. ngelarani atiku..

    Cm                  Gm
 saiki aku mung keronto ronto
     G#                    D#
 kelingan sliramu sing tak tresno
     Cm                    Gm
 opo sliramu pancen wes ra kroso
     G#                     D#
 aku neng kene iseh nyimpen roso
   D#
 roso.. tresno..

Int. Cm  Gm  Fm A# Cm

 Cm        Gm
aku.. isih kelingan
       G#          D#
wong loro.. nali katresnan
         Fm   
senadyan sliramu ilang tanpo aran
         A#                 D#
tresnomu lan sliramu dadi kenangan..

Musik : Cm  A#  Fm  D#
        Cm  A#  Fm A# Cm

Reff :
         Cm                  Gm
 tembang tresnomu.. sing tak gugu
        G#                D#
 mung biso gawe tangise batinku
       Cm                Gm
 janji tresnomu.. marang aku
        G#              D#
 mung biso.. ngelarani atiku..

    Cm                  Gm
 saiki aku mung keronto ronto
     G#                    D#
 kelingan sliramu sing tak tresno
     Cm                    Gm
 opo sliramu pancen wes ra kroso
     G#                     D#
 aku neng kene iseh nyimpen roso
   D#
 roso.. tresno..

Lihat semua :
  • Chord Niken Salindry
  •