Kunci Gitar Niken Salindry - Katresnan Pungkasan

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : C..Em..F..Fm..

C              Em
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    F            G           C
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 C               Em
ojo sujono.. lan cubriyo..
       F           G
aku mbagi tresno karo..
     C          -C#m
wong lanang liyo..

     Dm
ati iki mung kango kowe..
        Em              Am
sliramu sing tansah tak sayang..
         F
tak jogo nganti selawase..
         Em        Am
bungah susah bebarengan..
        F        D         G      F G
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

Reff :
        C                G
 urip sesandingan karo kowe..
       Am                     Em
 kebahagyan sing wis tak rasakke..
         F                 C
 percoyo marang kasetyanku iki..
          Dm           G
 sineksen langit lan bumi..

        C                   G/B
 rino wengi aku tansah ndedungo..
         Am                G
 kalis soko sakehing panggodho..
         F                 Em
 atut runtut tansah reruntungan..
        Dm            G
 amergo sliramu katresnanku
         (C)
 kang pungkasan..

Musik : C Em F..
        C Em F Fm
        C Em Am..
        F..Fm..Fm G

C              Em
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    F            G           C
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 C               Em
ojo sujono.. lan cubriyo..
       F           G
aku mbagi tresno karo..
     C
wong lanang liyo..

     Dm
ati iki mung kango kowe..
        Em              Am
sliramu sing tansah tak sayang..
         F
tak jogo nganti selawase..
         Em        Am
bungah susah bebarengan..
        F        D         G      F G
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

Reff :
        C                G
 urip sesandingan karo kowe..
       Am                  Em
 kebahagyan sing wis tak rasakke..
         F                 C
 percoyo marang kasetyanku iki..
          Dm           G
 sineksen langit lan bumi..

        C                   G/B
 rino wengi aku tansah ndedungo..
         Am                G
 kalis soko sakehing panggodho..
         F                 Em
 atut runtut tansah reruntungan..
        Dm            G
 amergo sliramu katresnanku
         (C)
 kang pungkasan..

Musik : C Em F..
        C Em F Fm
        C Em Am..
        F..Fm..Fm G

C              Em
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    F            G           C
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 C               Em
ojo sujono.. lan cubriyo..
       F           G
aku mbagi tresno karo..
     C
wong lanang liyo..

     Dm
ati iki mung kango kowe..
        Em              Am
sliramu sing tansah tak sayang..
         F
tak jogo nganti selawase..
         Em        Am
bungah susah bebarengan..
        F        D         G      F G
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

Reff :
        C                G
 urip sesandingan karo kowe..
       Am                     Em
 kebahagyan sing wis tak rasakke..
         F                 C
 percoyo marang kasetyanku iki..
          Dm           G
 sineksen langit lan bumi..

        C                   G/B
 rino wengi aku tansah ndedungo..
         Am                G
 kalis soko sakehing panggodho..
         F                 Em
 atut runtut tansah reruntungan..
        Dm            G
 amergo sliramu katresnanku
         (C)
 kang pungkasan..

Outro : C Em F..Fm..Fm G
        C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..G#m..A..Am..

E              G#m
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    A            B           E
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 E               G#m
ojo sujono.. lan cubriyo..
       A           B
aku mbagi tresno karo..
     E          -Fm
wong lanang liyo..

     F#m
ati iki mung kango kowe..
        G#m             C#m
sliramu sing tansah tak sayang..
         A
tak jogo nganti selawase..
         G#m       C#m
bungah susah bebarengan..
        A        F#        B      A B
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

Reff :
        E                B
 urip sesandingan karo kowe..
       C#m                    G#m
 kebahagyan sing wis tak rasakke..
         A                 E
 percoyo marang kasetyanku iki..
          F#m          B
 sineksen langit lan bumi..

        E                   B/D#
 rino wengi aku tansah ndedungo..
         C#m               B
 kalis soko sakehing panggodho..
         A                 G#m
 atut runtut tansah reruntungan..
        F#m           B
 amergo sliramu katresnanku
         (E)
 kang pungkasan..

Musik : E G#m A..
        E G#m A Am
        E G#m C#m..
        A..Am..Am B

E              G#m
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    A            B           E
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 E               G#m
ojo sujono.. lan cubriyo..
       A           B
aku mbagi tresno karo..
     E
wong lanang liyo..

     F#m
ati iki mung kango kowe..
        G#m             C#m
sliramu sing tansah tak sayang..
         A
tak jogo nganti selawase..
         G#m       C#m
bungah susah bebarengan..
        A        F#        B      A B
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

Reff :
        E                B
 urip sesandingan karo kowe..
       C#m                 G#m
 kebahagyan sing wis tak rasakke..
         A                 E
 percoyo marang kasetyanku iki..
          F#m          B
 sineksen langit lan bumi..

        E                   B/D#
 rino wengi aku tansah ndedungo..
         C#m               B
 kalis soko sakehing panggodho..
         A                 G#m
 atut runtut tansah reruntungan..
        F#m           B
 amergo sliramu katresnanku
         (E)
 kang pungkasan..

Musik : E G#m A..
        E G#m A Am
        E G#m C#m..
        A..Am..Am B

E              G#m
aku ra bakal.. mblenjani janji..
    A            B           E
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 E               G#m
ojo sujono.. lan cubriyo..
       A           B
aku mbagi tresno karo..
     E
wong lanang liyo..

     F#m
ati iki mung kango kowe..
        G#m             C#m
sliramu sing tansah tak sayang..
         A
tak jogo nganti selawase..
         G#m       C#m
bungah susah bebarengan..
        A        F#        B      A B
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

Reff :
        E                B
 urip sesandingan karo kowe..
       C#m                    G#m
 kebahagyan sing wis tak rasakke..
         A                 E
 percoyo marang kasetyanku iki..
          F#m          B
 sineksen langit lan bumi..

        E                   B/D#
 rino wengi aku tansah ndedungo..
         C#m               B
 kalis soko sakehing panggodho..
         A                 G#m
 atut runtut tansah reruntungan..
        F#m           B
 amergo sliramu katresnanku
         (E)
 kang pungkasan..

Outro : E G#m A..Am..Am B
        E..
Facebook
Twitter

Chord Niken Salindry - Katresnan Pungkasan


Lihat semua :
  • Chord Niken Salindry
  •