Kunci Gitar Niken Salindry - Nancep Ati

Transpose:
Intro : F G Em Am
        F..G….

C
tak sawang fotomu
Em
ono neng dompetku
F
nadyan uwes suwe
     G
kowe lungo ninggal aku

  C
kelingan memory
  Am
masa lalu denganmu
  F
kowe nyucap janji
    G
ora bakal ninggal aku..

Am
roso tresno iki
     Em
iseh nancep neng atiku..
Am
salah opo aku
     Em
kowe lungo ninggal aku..
F
kowe lagi ngopo
   G
saikine karo sopo..
    F
nek pancen wes tego
       G
aku ikhlas lego lilo..

Reff:
 C
 nangis batin iki..
      Em
 arep crito karo sopo..
      F
 mung awakmu sing biso
     F                G
 ngerteni.. kahananku iki.. 

 C
 jero loro iki..
   Em
 jero jero tenan..
   F
 muliyo ndang muliyo
          F
 yen neng kono.. 
             G
 mung disiyo siyo..
        C
 kowe muliyo..

Musik : F G Em Am
        F..G..
        F G Em Am
        F..G..

C
tak sawang fotomu
Em
ono neng dompetku
F
nadyan uwes suwe
     G
kowe lungo ninggal aku

  C
kelingan memory
  Am
masa lalu denganmu
  F
kowe nyucap janji
    G
ora bakal ninggal aku..

Am
roso tresno iki
     Em
iseh nancep neng atiku..
Am
salah opo aku
     Em
kowe lungo ninggal aku..
F
kowe lagi ngopo
   G
saikine karo sopo..
    F
nek pancen wes tego
       G
aku ikhlas lego lilo..

Reff:
 C
 nangis batin iki..
      Em
 arep crito karo sopo..
      F
 mung awakmu sing biso
     F                G
 ngerteni.. kahananku iki.. 

 C
 jero loro iki..
   Em
 jero jero tenan..
   F
 muliyo ndang muliyo
          F
 yen neng kono.. 
             G
 mung disiyo siyo..
        C
 kowe muliyo..

Chord Niken Salindry - Nancep Ati


Lihat semua :
  • Chord Niken Salindry
  •