Kunci Gitar Niken Salindry - Jagat Tresno

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am F Bb Am
        Am F Bb Am  

    Am
binarung sworo angin
          G
lan jemblegur ombak segoro..
Dm
ngelingake..
        F               Am
sliramu kang tansah tak tresno..

        Am
lintang semburat ing tawang
            G
ning langit sinare gumebyar
Dm
ngancani..
       F           Am
sepiku ku melayang ngamboro..

Int. Am F Bb Am  

Reff :
      Am
 ning angin tak titipne..
   Am        G
 gedene roso tresno
         Dm
 sepi tanpo sliramu..
        F
 koyo godong garing
      G         Am
 kang mabur lelimengan..

   Am
 pinginku sesandingan
          Am     G
 makantar geni asmoro
        Dm
 biso madangi sukmo..
           F
 lan tombo kasmaran
      G        Am
 jiwo kalbu jagat tresno..

Musik : Am F Bb Am
        Am F Bb Am  

    Am
binarung sworo angin
          G
lan jemblegur ombak segoro..
Dm
ngelingake..
        F               Am
sliramu kang tansah tak tresno..

        Am
lintang semburat ing tawang
            G
ning langit sinare gumebyar
Dm
ngancani..
       F           Am
sepiku ku melayang ngamboro..

Int. Am F Bb Am  

Reff :
      Am
 ning angin tak titipne..
   Am        G
 gedene roso tresno
         Dm
 sepi tanpo sliramu..
        F
 koyo godong garing
      G         Am
 kang mabur lelimengan..

   Am
 pinginku sesandingan
          Am     G
 makantar geni asmoro
        Dm
 biso madangi sukmo..
           F
 lan tombo kasmaran
      G        Am
 jiwo kalbu jagat tresno..

      Am
 ning angin tak titipne..
   Am        G
 gedene roso tresno
         Dm
 sepi tanpo sliramu..
        F
 koyo godong garing
      G         Am
 kang mabur lelimengan..

   Am
 pinginku sesandingan
          Am     G
 makantar geni asmoro
        Dm
 biso madangi sukmo..
           F
 lan tombo kasmaran
      G        Am
 jiwo kalbu jagat tresno..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm G# C# Cm
        Cm G# C# Cm..

    Cm
binarung sworo angin
          A#
lan jemblegur ombak segoro..
Fm
ngelingake..
        G#              Cm
sliramu kang tansah tak tresno..

        Cm
lintang semburat ing tawang
            A#
ning langit sinare gumebyar
Fm
ngancani..
       G#          Cm
sepiku ku melayang ngamboro..

Int. Cm G# C# Cm..

Reff :
      Cm
 ning angin tak titipne..
   Cm        A#
 gedene roso tresno
         Fm
 sepi tanpo sliramu..
        G#
 koyo godong garing
      A#        Cm
 kang mabur lelimengan..

   Cm
 pinginku sesandingan
          Cm     A#
 makantar geni asmoro
        Fm
 biso madangi sukmo..
           G#
 lan tombo kasmaran
      A#       Cm
 jiwo kalbu jagat tresno..

Musik : Cm G# C# Cm
        Cm G# C# Cm..

    Cm
binarung sworo angin
          A#
lan jemblegur ombak segoro..
Fm
ngelingake..
        G#              Cm
sliramu kang tansah tak tresno..

        Cm
lintang semburat ing tawang
            A#
ning langit sinare gumebyar
Fm
ngancani..
       G#          Cm
sepiku ku melayang ngamboro..

Int. Cm G# C# Cm..

Reff :
      Cm
 ning angin tak titipne..
   Cm        A#
 gedene roso tresno
         Fm
 sepi tanpo sliramu..
        G#
 koyo godong garing
      A#        Cm
 kang mabur lelimengan..

   Cm
 pinginku sesandingan
          Cm     A#
 makantar geni asmoro
        Fm
 biso madangi sukmo..
           G#
 lan tombo kasmaran
      A#       Cm
 jiwo kalbu jagat tresno..

      Cm
 ning angin tak titipne..
   Cm        A#
 gedene roso tresno
         Fm
 sepi tanpo sliramu..
        G#
 koyo godong garing
      A#        Cm
 kang mabur lelimengan..

   Cm
 pinginku sesandingan
          Cm     A#
 makantar geni asmoro
        Fm
 biso madangi sukmo..
           G#
 lan tombo kasmaran
      A#       Cm
 jiwo kalbu jagat tresno..

Chord Niken Salindry - Jagat Tresno


Lihat semua :
  • Chord Niken Salindry
  •