Kunci Gitar Niken Salindry feat. Cahya Jordie - Wegah Salah

Transpose:
Intro : C..Am..F..G..
        Em..Am..F..G..

C              Am
abot.. rasane atiku..
F                 G
kudu.. pisah karo kowe..
Em                  Am
aku.. ra biso tanpo kowe..
F                 G
aku mung pingin karo kowe..

C               Am
aku.. podo koyo kowe..
F              G
emoh.. pisah karo kowe..
Em                Am
nanging.. aku ora biso..
  F                   G
neruske nali tresno karo kowe..

Musik : G..Am..F..G..
        G..Am..F..G..

Reff :
  Em             Am
 emoh.. aku emoh pisah..
  F                G
 aku.. tresno karo kowe..
   Em          Am
 wegah.. aku wegah salah..
   F                G
 kowe.. wong wis nduwe bojo..

     Em              Am
 tresno.. aku tresno kowe..
  F          G
 aku.. wegah pisah..
     Em        Am
 tresno.. aku ugo tresno..
   F           G
 nanging.. aku wegah salah..

Musik : G..Am..F..G..
        G..Am..F..G..

Reff :
  Em             Am
 emoh.. aku emoh pisah..
  F                G
 aku.. tresno karo kowe..
   Em          Am
 wegah.. aku wegah salah..
   F                G
 kowe.. wong wis nduwe bojo..

     Em              Am
 tresno.. aku tresno kowe..
  F          G
 aku.. wegah pisah..
     Em        Am
 tresno.. aku ugo tresno..
   F           G
 nanging.. aku wegah salah..

Outro : C F C..
Facebook
Twitter

Chord Niken Salindry feat. Cahya Jordie - Wegah Salah


Lihat semua :
  • Chord Cahya Jordie
  • Chord Niken Salindry
  •