Kunci Gitar Niken Salindry - Dewi Kilisuci

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : Am

                 Am
binarung sworo jagad..
           E
kang angrujit.. nolo..
          Dm
hangiring jengkaring putri kang kaloko
E
 cinondro widodari..
                Am
ngejowantah ing bawono..

Intro : Am Dm Am Dm Am..
        Am..F E 
        E..F Am
        Am..F E 
        E..F Am..  

       Am   
pating sumebyar busono gelar mahamantri..
          Dm
putri kinasih ratu airlangga kang kawiji..
          E         F      Am  
sanyoto merak ati.. dewi kilisuci..

       Am
akeh satrio kesengsem putri kahuripan..
         Dm
maheso suro yekti jengkar saking pertapan..
              E        F          Am
mung pingin biso nompo manising katresnan..

Int. E F E Am..

Reff :
       Am
 rekodoyone.. dewi kilisuci..
        G                      Dm
 dudu endahing tresno kang den paringi..
             Dm
 mung urug gunung watu kang agawe pati..
          E            F           Am
 maheso suro sirno nggowo laraning ati..

      Am
 roso getun.. ing njroning wardoyo..
        G                  Dm
 dewi kilisuci anetep njroning guwo..
         Dm
 selomangleng dadi papaning topo broto..
            E         F       Am
 madep darmaning resi kang sanyoto..

Musik : Am....

       Am   
pating sumebyar busono gelar mahamantri..
          Dm
putri kinasih ratu airlangga kang kawiji..
          E         F        Am  
sanyoto merak ati.. dewi kilisuci..

       Am
akeh satrio kesengsem putri kahuripan..
         Dm
maheso suro yekti jengkar saking pertapan..
              E          F        Am
mung pingin biso nompo manising katresnan..

Int. E F E Am..

Reff :
       Am
 rekodoyone.. dewi kilisuci..
        G                      Dm
 dudu endahing tresno kang den paringi..
             Dm
 mung urug gunung watu kang agawe pati..
          E            F           Am
 maheso suro sirno nggowo laraning ati..

      Am
 roso getun.. ing njroning wardoyo..
        G                  Dm
 dewi kilisuci anetep njroning guwo..
         Dm
 selomangleng dadi papaning topo broto..
         E      F           Am
 wanudyo suci.. kang agelar kedi..
          E           F        Am
 anulak kalungguhan.. ratu radiantri..

Chord Niken Salindry - Dewi Kilisuci


Lihat semua :
  • Chord Niken Salindry
  •