Kunci Gitar OM Wawes - Bedo Agomo

Transpose:
Intro : F G C -A Dm..
        F G C..G..

    C
bukane…. aku.. 
       F
ora gelem bertahan..
      Dm     G
sejatine.. roso iki 
       C           -G/B
seh pengen berjuang..
  Am       Em          F       C
nanging.. ati iki ora iso diapusi..
       Dm       G         C
rosoku iseh.. podo koyo wingi..

       C
ning dongaku mesti….
          F  
mesti tak sebut jenengmu..
       Dm          G
aku nyuwun karo Gusti supoyo
 C            (C-G/B)
iso dadi siji..
  Am         Em
namun kenyataan..
        F           C
harapan tinggal kenangan..
       Dm
ngapurane aku ora iso..
          F         G       C  C7
koyo sing dikarepke wong tuomu..

Reff :
             F         G       Em
 aku bakal sadar…. lan iso nerimo..
 Am        Dm           G       C
 awak dewe iki…. pancen bego agomo..
  C7       F
 ora iso dipeksakke
        G            Em
 kasunyatane koyo ngene..
 Am             Dm         G      C
 aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

Musik : Am..Em..F G C..

 C
aku…. ngerti.. 
     F
iki udu penjalukmu..
       Dm        G
senadyane awak dewe iki
      C
ora iso dadi siji..
      Am          Em
cukup tinggal kenangan..
        F        C
mergo bedo keyakinan..
     Dm
ora iso mlaku 
         G          C  C7
tanpo restu wong tuomu..

Reff :
             F         G       Em
 aku bakal sadar…. lan iso nerimo..
 Am        Dm           G       C
 awak dewe iki.. pancen bego agomo..
  C7       F
 ora iso dipeksakke
        G            Em
 kasunyatane koyo ngene..
 Am             Dm         G      C
 aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

  C7         F         G       Em
 aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
 Am        Dm           G       C
 awak dewe iki.. pancen bego agomo..
  C7       F
 ora iso dipeksakke
        G            Em
 kasunyatane koyo ngene..
 Am             Dm         G      C
 aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# Bb D# -C/E Fm..
        G# Bb D#..Bb..

    D#
bukane…. aku.. 
       G#
ora gelem bertahan..
      Fm     Bb
sejatine.. roso iki 
       D#          -Bb/D
seh pengen berjuang..
  Cm       Gm          G#      D#
nanging.. ati iki ora iso diapusi..
       Fm       Bb        D#
rosoku iseh.. podo koyo wingi..

       D#
ning dongaku mesti….
          G#  
mesti tak sebut jenengmu..
       Fm          Bb
aku nyuwun karo Gusti supoyo
 D#          (D#-Bb/D)
iso dadi siji..
  Cm         Gm
namun kenyataan..
        G#          D#
harapan tinggal kenangan..
       Fm
ngapurane aku ora iso..
          G#        Bb      D#  D#7
koyo sing dikarepke wong tuomu..

Reff :
             G#        Bb      Gm
 aku bakal sadar…. lan iso nerimo..
 Cm        Fm           Bb      D#
 awak dewe iki…. pancen bego agomo..
  D#7      G#
 ora iso dipeksakke
        Bb           Gm
 kasunyatane koyo ngene..
 Cm             Fm         Bb     D#
 aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

Musik : Cm..Gm..G# Bb D#..

 D#
aku…. ngerti.. 
     G#
iki udu penjalukmu..
       Fm        Bb
senadyane awak dewe iki
      D#
ora iso dadi siji..
      Cm          Gm
cukup tinggal kenangan..
        G#       D#
mergo bedo keyakinan..
     Fm
ora iso mlaku 
         Bb         D#  D#7
tanpo restu wong tuomu..

Reff :
             G#        Bb      Gm
 aku bakal sadar…. lan iso nerimo..
 Cm        Fm           Bb      D#
 awak dewe iki.. pancen bego agomo..
  D#7      G#
 ora iso dipeksakke
        Bb           Gm
 kasunyatane koyo ngene..
 Cm             Fm         Bb     D#
 aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

  D#7        G#        Bb      Gm
 aku bakal sadar.. lan iso nerimo..
 Cm        Fm           Bb      D#
 awak dewe iki.. pancen bego agomo..
  D#7      G#
 ora iso dipeksakke
        Bb           Gm
 kasunyatane koyo ngene..
 Cm             Fm         Bb     D#
 aku ra nyongko nek akhire gelo dewe..

Chord OM Wawes - Bedo Agomo


Lihat semua :
  • Chord OM Wawes
  •