Kunci Gitar Pendhoza - Wes Oleh Gantine (Feat. Acw Star & Ayu Talita)

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Am F G Am
        Am F G Am

         Am          G
tiada pelukan kasih sayang
      G                 Am
dari dirimu aku kau tinggalkan
            Am            G
tak kunjung padam cintamu hilang
        G      F        Am
sejak ini tak ada….kabarmu

Am
 sabar sabar neng ati, wes loro batin iki
G
 kowe mblenjani janji, loro ra mari-mari
mugo gusti maringi aku oleh pengganti

Am
 sing apik lan gemati, ra koyo kowe kuwi
seminggu kowe ilang, minggat tanpo alasan
G
 aku wes kadung edan, mlaku karo sampeyan
wes cukup tresno iki, ra bakal tak baleni
Am
 cidro cidro neng ati, mugo aku oleh ganti

    Am                 F
kangmas opo lali karo aku ra kelingah
 G                     Am
aku tansah ngenteni tekanmu….
 Am                  F
opo kurang ayu, opo aku kurang seksi
    G
lilakno tresnamu
           Am
bangun tresna kang suci ugo sayekti

 Am              F
dek pangapurane aku
  G                   Am
uwes lali marang sliramu
  Am                    F
yen kowe pancen tansah nunggu tekaku
  G                       Am
kowe paling seng ngerti artiku

            Am             G
tiada yang salah, biarlah sudah
       G              Am
lupakan saja cinta palsunya
      Am        G
kita awali hari ini
         G    F         Am
lembaran baru...kita jalani

        Am
oh yeah pangucap matur nuwunku kanggo sliramu
G
 seng tansah setio nunggu olehe tresnaku
ra bakal tak larani tresnamu tulus lan suci
Am
 yo mung kuwi sing tansah gawe bungah nang ati
pancen kowe sing dadi pangobataning laraku
G
 wes ra ono masalah lugu ning pikirangku
kabeh tak lalikno mergo wes oleh gantine
Am
 seng luwih tresno atiku lan jembar atine

Am                  F
kangmas aku tresno marang sliramu
G                         Am
ojo nganti kowe ngelarani atiku
Am                 F
dek aku wes mantep kalih sampeyan
G                       Am
opo tresnamu dudu mergo pelampiasan

Outro : Am F G Am
        Am F G Am


[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm G A Bm
        Bm G A Bm

         Bm          A
tiada pelukan kasih sayang
      A                 Bm
dari dirimu aku kau tinggalkan
            Bm            A
tak kunjung padam cintamu hilang
        A      G        Bm
sejak ini tak ada….kabarmu

Bm
 sabar sabar neng ati, wes loro batin iki
A
 kowe mblenjani janji, loro ra mari-mari
mugo gusti maringi aku oleh pengganti

Bm
 sing apik lan gemati, ra koyo kowe kuwi
seminggu kowe ilang, minggat tanpo alasan
A
 aku wes kadung edan, mlaku karo sampeyan
wes cukup tresno iki, ra bakal tak baleni
Bm
 cidro cidro neng ati, mugo aku oleh ganti

    Bm                 G
kangmas opo lali karo aku ra kelingah
 A                     Bm
aku tansah ngenteni tekanmu….
 Bm                  G
opo kurang ayu, opo aku kurang seksi
    A
lilakno tresnamu
           Bm
bangun tresna kang suci ugo sayekti

 Bm              G
dek pangapurane aku
  A                   Bm
uwes lali marang sliramu
  Bm                    G
yen kowe pancen tansah nunggu tekaku
  A                       Bm
kowe paling seng ngerti artiku

            Bm             A
tiada yang salah, biarlah sudah
       A              Bm
lupakan saja cinta palsunya
      Bm        A
kita awali hari ini
         A    G         Bm
lembaran baru...kita jalani

        Bm
oh yeah pangucap matur nuwunku kanggo sliramu
A
 seng tansah setio nunggu olehe tresnaku
ra bakal tak larani tresnamu tulus lan suci
Bm
 yo mung kuwi sing tansah gawe bungah nang ati
pancen kowe sing dadi pangobataning laraku
A
 wes ra ono masalah lugu ning pikirangku
kabeh tak lalikno mergo wes oleh gantine
Bm
 seng luwih tresno atiku lan jembar atine

Bm                  G
kangmas aku tresno marang sliramu
A                         Bm
ojo nganti kowe ngelarani atiku
Bm                 G
dek aku wes mantep kalih sampeyan
A                       Bm
opo tresnamu dudu mergo pelampiasan

Outro : Bm G A Bm
        Bm G A Bm

Chord Pendhoza - Wes Oleh Gantine (Feat. Acw Star & Ayu Talita)


Lihat semua :
  • Chord ACW Star
  • Chord Pendhoza
  •