Kunci Gitar Dory Harsa - Biasa Wae

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am D        Am D D-C-D
           uu.. yoyo..
        Am D Am D..

Am                 F
jarene kowe nduwe omah gedhong
       C        G
sak isine.. jarene..
Am                  F      
jarene kowe nduwe mobil mewah
        C         G
sak larange.. jarene..

Am               F
 aku nduwe konco.. koncoku iki..
C                                 G
 senengane sombong omongane duwur duwur 
                Am
koyo pesawat tempur..
                   F
pengen tak dublaki.. kue lumpur..
C                         G
 ora tekan ati amergo deweke
tak anggep uwong nglindur..

Am                 F
jarene kowe nduwe emas batang
         C         G
sak tambange.. jarene..
Am                  F
jarene kowe nduwe pacar
            C        G
sak okeh okehe.. jarene..

           Am         F
tak iyo iyoke.. ceritane..
           C          G
tak iyo iyoke.. ceritane..

Reff :
 Am           F
 biasa wae oh biasa wae..
 C                  G
  omongane ojo mbok gedheke..
 Am           F
 biasa wae oh biasa wae..
 C                      G-C-C
  duwur duwur kesampluk lambene..

Int. Am D Am D..

Am                 F
jarene kowe nduwe omah gedhong
       C        G
sak isine.. jarene..
Am                  F      
jarene kowe nduwe mobil mewah
        C         G
sak larange.. jarene..

Am               F
 aku nduwe konco.. koncoku iki..
C                                 G
 senengane sombong omongane duwur duwur 
                Am
koyo pesawat tempur..
                   F
pengen tak dublaki.. kue lumpur..
C                         G
 ora tekan ati amergo deweke
tak anggep uwong nglindur..

Am                 F
jarene kowe nduwe emas batang
         C         G
sak tambange.. jarene..
Am                  F
jarene kowe nduwe pacar
            C        G
sak okeh okehe.. jarene..

           Am         F
tak iyo iyoke.. ceritane..
           C          G
tak iyo iyoke.. ceritane..

Reff :
 Am           F
 biasa wae oh biasa wae..
 C                  G
  omongane ojo mbok gedheke..
 Am           F
 biasa wae oh biasa wae..
 C                      G-C-C
  duwur duwur kesampluk lambene..

Musik : Dm Am F E
        F C Dm E

Reff :
 Am           F
 biasa wae oh biasa wae..
 C                G
  omongane ojo di gedheke..
 Am           F
 biasa wae oh biasa wae..
 C                      G-C-C
  duwur duwur kesampluk lambene..

(overtune)
 Bm           G
 biasa wae oh biasa wae..
 D                A
  omongane ojo di gedheke..
 Bm           G
 biasa wae oh biasa wae..
 D                      A-D-D
  duwur duwur kesampluk lambene..

Outro : Bm
         heh heh ben modyar..
              Bm
        yo man..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm F        Cm F F-D#-F
           uu.. yoyo..
        Cm F Cm F..

Cm                 G#
jarene kowe nduwe omah gedhong
       D#       A#
sak isine.. jarene..
Cm                  G#     
jarene kowe nduwe mobil mewah
        D#        A#
sak larange.. jarene..

Cm               G#
 aku nduwe konco.. koncoku iki..
D#                                A#
 senengane sombong omongane duwur duwur 
                Cm
koyo pesawat tempur..
                   G#
pengen tak dublaki.. kue lumpur..
D#                        A#
 ora tekan ati amergo deweke
tak anggep uwong nglindur..

Cm                 G#
jarene kowe nduwe emas batang
         D#        A#
sak tambange.. jarene..
Cm                  G#
jarene kowe nduwe pacar
            D#       A#
sak okeh okehe.. jarene..

           Cm         G#
tak iyo iyoke.. ceritane..
           D#         A#
tak iyo iyoke.. ceritane..

Reff :
 Cm           G#
 biasa wae oh biasa wae..
 D#                 A#
  omongane ojo mbok gedheke..
 Cm           G#
 biasa wae oh biasa wae..
 D#                     A#-D#-D#
  duwur duwur kesampluk lambene..

Int. Cm F Cm F..

Cm                 G#
jarene kowe nduwe omah gedhong
       D#       A#
sak isine.. jarene..
Cm                  G#     
jarene kowe nduwe mobil mewah
        D#        A#
sak larange.. jarene..

Cm               G#
 aku nduwe konco.. koncoku iki..
D#                                A#
 senengane sombong omongane duwur duwur 
                Cm
koyo pesawat tempur..
                   G#
pengen tak dublaki.. kue lumpur..
D#                        A#
 ora tekan ati amergo deweke
tak anggep uwong nglindur..

Cm                 G#
jarene kowe nduwe emas batang
         D#        A#
sak tambange.. jarene..
Cm                  G#
jarene kowe nduwe pacar
            D#       A#
sak okeh okehe.. jarene..

           Cm         G#
tak iyo iyoke.. ceritane..
           D#         A#
tak iyo iyoke.. ceritane..

Reff :
 Cm           G#
 biasa wae oh biasa wae..
 D#                 A#
  omongane ojo mbok gedheke..
 Cm           G#
 biasa wae oh biasa wae..
 D#                     A#-D#-D#
  duwur duwur kesampluk lambene..

Musik : Fm Cm G# G
        G# D# Fm G

Reff :
 Cm           G#
 biasa wae oh biasa wae..
 D#               A#
  omongane ojo di gedheke..
 Cm           G#
 biasa wae oh biasa wae..
 D#                     A#-D#-D#
  duwur duwur kesampluk lambene..

(overtune)
 Dm           A#
 biasa wae oh biasa wae..
 F                C
  omongane ojo di gedheke..
 Dm           A#
 biasa wae oh biasa wae..
 F                      C-F-F
  duwur duwur kesampluk lambene..

Outro : Dm
         heh heh ben modyar..
              Dm
        yo man..
Facebook
Twitter

Chord Dory Harsa - Biasa Wae


Lihat semua :
  • Chord Dory Harsa
  •