Kunci Gitar Dory Harsa - Salahku Opo

Transpose:
Intro : C D Bm Em F..D..

   G       D
krungu.. kabar..
Em
pas jam rolasan..
  Am          D     G
kowe medhotke katresnan..

 G      D
aku.. sabar..
     Em
mbok gawe dolanan..
   C          D       G
mergo kulo tulus.. tenan..

Reff :
      C         D
 niki salahku nopo
      Bm           Em
 mbok njenengan pirso..
   Am         D         G
 nanging ati iki.. koyo opo..

   C            D
 nangis batin kulo
            Bm          E
 tigang ndinten uwis kroso..
     Am        D            G
 keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..

Musik : C D Bm Em
        Am D G G-Am-Bm-G
        C     D    Bm    E
        o.. ooo.. ooo o oo..
        Am D G..

   G       D
krungu.. kabar..
Em
pas jam rolasan..
  Am          D     G
kowe medhotke katresnan..

 G      D
aku.. sabar..
     Em
mbok gawe dolanan..
   C          D       G
mergo kulo tulus.. tenan..

Reff :
      C         D
 niki salahku nopo
      Bm           Em
 mbok njenengan pirso..
   Am         D         G
 nanging ati iki.. koyo opo..

   C            D
 nangis batin kulo
            Bm          E
 tigang ndinten uwis kroso..
     Am        D            G
 keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..

      C         D
 niki salahku nopo
      Bm           Em
 mbok njenengan pirso..
   Am         D         G
 nanging ati iki.. koyo opo..

   C            D
 nangis batin kulo
            Bm          E
 tigang ndinten uwis kroso..
     Am        D            G
 keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..
     Am        D              (C)
 keloro-loro kowe.. ngomong pedhot..

Outro : C D Bm E Am..D..

Chord Dory Harsa - Salahku Opo


Lihat semua :
  • Chord Dory Harsa
  •