Kunci Gitar Dory Harsa - Demi Kowe

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : Am..Dm..G F Am -Bm

  C                F
pamit.. aku kudu lungo..
  Dm                       G
lungo.. janji ra bakal ninggalno..
    Em                  Am
tresno.. iki sing tak karepke..
       Bb                 G
karo kowe ra bakal karo liyane..

  C                    F
nangis.. batin iki ngrasakno..
  Dm                      G
loro.. tanpo doyo nggonku lungo..
  Em               Am
mugo.. kowe bakale nompo..
          Bb                G     E
nggonku lungo ora mergo ora tresno..

Reff :
     Am                    Dm
 aku kerjo golek upo ora neko-neko..
        G                      C      E
 kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
         Am                         Dm
 tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
           G        F        Am  E-F-G-Am
 ngrumangsani atase wong ora nduwe..

Int. Am G F C
     Dm Am F G..

  C                    F
nangis.. batin iki ngrasakno..
  Dm                      G
loro.. tanpo doyo nggonku lungo..
  Em               Am
mugo.. kowe bakale nompo..
          Bb                G     E
nggonku lungo ora mergo ora tresno..

Reff :
     Am                    Dm
 aku kerjo golek upo ora neko-neko..
        G                      C      E
 kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
         Am                         Dm
 tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
           G        F        Am   E
 ngrumangsani atase wong ora nduwe..

     Am                    Dm
 aku kerjo golek upo ora neko-neko..
        G                      C      E
 kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
         Am                         Dm
 tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
           G        F        Am
 ngrumangsani atase wong ora nduwe..

Outro : Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C#m..F#m..B A C#m -D#m

  E                A
pamit.. aku kudu lungo..
  F#m                      B
lungo.. janji ra bakal ninggalno..
    G#m                 C#m
tresno.. iki sing tak karepke..
       D                  B
karo kowe ra bakal karo liyane..

  E                    A
nangis.. batin iki ngrasakno..
  F#m                     B
loro.. tanpo doyo nggonku lungo..
  G#m              C#m
mugo.. kowe bakale nompo..
          D                 B     G#
nggonku lungo ora mergo ora tresno..

Reff :
     C#m                   F#m
 aku kerjo golek upo ora neko-neko..
        B                      E      G#
 kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
         C#m                        F#m
 tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
           B        A        C#m G#-A-B-C#m
 ngrumangsani atase wong ora nduwe..

Int. C#m B A E
     F#m C#m A B..

  E                    A
nangis.. batin iki ngrasakno..
  F#m                     B
loro.. tanpo doyo nggonku lungo..
  G#m              C#m
mugo.. kowe bakale nompo..
          D                 B     G#
nggonku lungo ora mergo ora tresno..

Reff :
     C#m                   F#m
 aku kerjo golek upo ora neko-neko..
        B                      E      G#
 kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
         C#m                        F#m
 tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
           B        A        C#m  G#
 ngrumangsani atase wong ora nduwe..

     C#m                   F#m
 aku kerjo golek upo ora neko-neko..
        B                      E      G#
 kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
         C#m                        F#m
 tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
           B        A        C#m
 ngrumangsani atase wong ora nduwe..

Outro : C#m

Chord Dory Harsa - Demi Kowe


Lihat semua :
  • Chord Dory Harsa
  •