Kunci Gitar Nella Kharisma - Undangan Rabi

Transpose:
Intro : C Dm G C
        Am Dm G C..

Reff :
      C                    G
 loro rasane moco undangan rabimu
         Am                  Em
 amung semene iso mbok culne tresnoku
   F                    C
 kudu tak lilo pancen keputusanmu
          Dm              G
 nadyan keloro-loro njero batinku..

      C                    G
 loro rasane moco undangan rabimu
       Am                 Em
 ra ngiro yen kowe ninggalke aku
     F                        C
 ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku
       Dm
 mergo pungkase sing nyanding
   G        C
 kowe dudu aku..

Musik : C G G..C
        Am..G..C..

         C               G
sing tak rasakne loro atiku..
    Am           Em
nalikone nrimo layangmu..
      F                     C
kaget tak woco undangan rabimu..
      Dm                 G
ngene carane medhot tali tresnoku..

       C                   G
mbiyen tak trimo ucap manismu..
      Am             Em
jebul saiki lamis janjimu..
       F                      C
mbok terus terang yen medhot aku..
      Dm                   G
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu..

       Am                G
saktenane batinku keloro-loro..
          F                    C
nyawang fotomu jejer karo wong liyo..
        Am              G
ora tak songko undangan rabi..
          F               G
mbok gawe medhot tali tresnomu..

Reff :
      C                    G
 loro rasane moco undangan rabimu
         Am                  Em
 amung semene iso mbok culne tresnoku
   F                    C
 kudu tak lilo pancen keputusanmu
          Dm              G
 nadyan keloro-loro njero batinku..

      C                    G
 loro rasane moco undangan rabimu
       Am                 Em
 ra ngiro yen kowe ninggalke aku
     F                        C
 ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku
       Dm
 mergo pungkase sing nyanding
   G        C
 kowe dudu aku..

Musik : C G G..C
        Am..G..C..

         C               G
sing tak rasakne loro atiku..
    Am           Em
nalikone nrimo layangmu..
      F                     C
kaget tak woco undangan rabimu..
      Dm                 G
ngene carane medhot tali tresnoku..

       C                   G
mbiyen tak trimo ucap manismu..
      Am             Em
jebul saiki lamis janjimu..
       F                      C
mbok terus terang yen medhot aku..
      Dm                   G
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu..

       Am                G
saktenane batinku keloro-loro..
          F                    C
nyawang fotomu jejer karo wong liyo..
        Am              G
ora tak songko undangan rabi..
          F               G
mbok gawe medhot tali tresnomu..

Reff :
      C                    G
 loro rasane moco undangan rabimu
         Am                  Em
 amung semene iso mbok culne tresnoku
   F                    C
 kudu tak lilo pancen keputusanmu
          Dm              G
 nadyan keloro-loro njero batinku..

      C                    G
 loro rasane moco undangan rabimu
       Am                 Em
 ra ngiro yen kowe ninggalke aku
     F                        C
 ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku
       Dm
 mergo pungkase sing nyanding
   G        C
 kowe dudu aku..

      C                    G
 loro rasane moco undangan rabimu
         Am                  Em
 amung semene iso mbok culne tresnoku
   F                    C
 kudu tak lilo pancen keputusanmu
          Dm              G
 nadyan keloro-loro njero batinku..

      C                    G
 loro rasane moco undangan rabimu
       Am                 Em
 ra ngiro yen kowe ninggalke aku
     F                        C
 ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku
       Dm
 mergo pungkase sing nyanding
   G        C
 kowe dudu aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D Em A D
        Bm Em A D..

Reff :
      D                    A
 loro rasane moco undangan rabimu
         Bm                  F#m
 amung semene iso mbok culne tresnoku
   G                    D
 kudu tak lilo pancen keputusanmu
          Em              A
 nadyan keloro-loro njero batinku..

      D                    A
 loro rasane moco undangan rabimu
       Bm                 F#m
 ra ngiro yen kowe ninggalke aku
     G                        D
 ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku
       Em
 mergo pungkase sing nyanding
   A        D
 kowe dudu aku..

Musik : D A A..D
        Bm..A..D..

         D               A
sing tak rasakne loro atiku..
    Bm           F#m
nalikone nrimo layangmu..
      G                     D
kaget tak woco undangan rabimu..
      Em                 A
ngene carane medhot tali tresnoku..

       D                   A
mbiyen tak trimo ucap manismu..
      Bm             F#m
jebul saiki lamis janjimu..
       G                      D
mbok terus terang yen medhot aku..
      Em                   A
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu..

       Bm                A
saktenane batinku keloro-loro..
          G                    D
nyawang fotomu jejer karo wong liyo..
        Bm              A
ora tak songko undangan rabi..
          G               A
mbok gawe medhot tali tresnomu..

Reff :
      D                    A
 loro rasane moco undangan rabimu
         Bm                  F#m
 amung semene iso mbok culne tresnoku
   G                    D
 kudu tak lilo pancen keputusanmu
          Em              A
 nadyan keloro-loro njero batinku..

      D                    A
 loro rasane moco undangan rabimu
       Bm                 F#m
 ra ngiro yen kowe ninggalke aku
     G                        D
 ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku
       Em
 mergo pungkase sing nyanding
   A        D
 kowe dudu aku..

Musik : D A A..D
        Bm..A..D..

         D               A
sing tak rasakne loro atiku..
    Bm           F#m
nalikone nrimo layangmu..
      G                     D
kaget tak woco undangan rabimu..
      Em                 A
ngene carane medhot tali tresnoku..

       D                   A
mbiyen tak trimo ucap manismu..
      Bm             F#m
jebul saiki lamis janjimu..
       G                      D
mbok terus terang yen medhot aku..
      Em                   A
ojo nilap njur nrimo kabar rabimu..

       Bm                A
saktenane batinku keloro-loro..
          G                    D
nyawang fotomu jejer karo wong liyo..
        Bm              A
ora tak songko undangan rabi..
          G               A
mbok gawe medhot tali tresnomu..

Reff :
      D                    A
 loro rasane moco undangan rabimu
         Bm                  F#m
 amung semene iso mbok culne tresnoku
   G                    D
 kudu tak lilo pancen keputusanmu
          Em              A
 nadyan keloro-loro njero batinku..

      D                    A
 loro rasane moco undangan rabimu
       Bm                 F#m
 ra ngiro yen kowe ninggalke aku
     G                        D
 ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku
       Em
 mergo pungkase sing nyanding
   A        D
 kowe dudu aku..

      D                    A
 loro rasane moco undangan rabimu
         Bm                  F#m
 amung semene iso mbok culne tresnoku
   G                    D
 kudu tak lilo pancen keputusanmu
          Em              A
 nadyan keloro-loro njero batinku..

      D                    A
 loro rasane moco undangan rabimu
       Bm                 F#m
 ra ngiro yen kowe ninggalke aku
     G                        D
 ra uwis-uwis netes eluh neng pipiku
       Em
 mergo pungkase sing nyanding
   A        D
 kowe dudu aku..
Facebook
Twitter

Chord Nella Kharisma - Undangan Rabi


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  •