Kunci Gitar Nella Kharisma - Loro Kangen

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F..C..G..C..C7
        F..C..G..C..

C
Durung mari kangenku
            F
rung garing iki eluhku
 G                         C
eluh kangen sing manggon pipiku
C              C7        F
kowe kowe kowe wes pamit aku
        C     G          C
pamitan lungo ninggalke awakku..

*)
C
Ora aku ra lilo
       F
yen saiki kowe lungo
  G                         C
lungo lungo lungo ninggalke deso
C                  F
aku aku aku iki bojomu
       C       G      C
loro kangen tambanono aku..

Reff :
 F
 Kepingin aku sing kepingin
        C                        G
 tansah semanding wong loro ku kepingin
 F
 kepengen aku sing kepingin
     C                         G
 kepengen turu aku ning pangkonmu
         F
 lemah nelo lan garing
         C
 dadi subur siramono
      F
 loro kangen lan rindu
       C
 iki tulung tambanono
         G
 penjalukku kowe ojo
                  C
 ninggal aku kowe lungo..

Musik : F..C..G..C..
        F..C..G..C..

*)
C
Ora aku ra lilo
       F
yen saiki kowe lungo
  G                         C
lungo lungo lungo ninggalke deso
C                  F
aku aku aku iki bojomu
       C       G      C
loro kangen tambanono aku..

Reff :
 F
 Kepingin aku sing kepingin
        C                        G
 tansah semanding wong loro ku kepingin
 F
 kepengen aku sing kepingin
     C                         G
 kepengen turu aku ning pangkonmu
         F
 lemah nelo lan garing
         C
 dadi subur siramono
      F
 loro kangen lan rindu
       C
 iki tulung tambanono
         G
 penjalukku kowe ojo
                  C     A
 ninggal aku kowe lungo..

(Overtune)
 G
 kepingin aku sing kepingin
        D                        A
 tansah semanding wong loro ku kepingin
 G
 kepeingen aku sing kepingin
     D                         A
 kepengen aku turu ning pangkonmu
         G
 lemah nelo lan garing
         D
 dadi subur siramono
      G
 loro kangen lan rindu
       D
 iki tulung tambanono
         A
 penjalukku kowe ojo
                  D
 ninggal aku kowe lungo..
         A
 penjalukku kowe ojo
                  D 
 ninggal aku kowe lungo..
 G   A    D
 ..kowe lungo..
Nella Kharisma - Loro KangenVersi Jawa dari lagu batakIse Ma Mangapus Ilukkon - Bulan Panjaitan
[[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : A..E..B..E..E7 A..E..B..E.. E Durung mari kangenku A rung garing iki eluhku B E eluh kangen sing manggon pipiku E E7 A kowe kowe kowe wes pamit aku E B E pamitan lungo ninggalke awakku.. *) E Ora aku ra lilo A yen saiki kowe lungo B E lungo lungo lungo ninggalke deso E A aku aku aku iki bojomu E B E loro kangen tambanono aku.. Reff : A Kepingin aku sing kepingin E B tansah semanding wong loro ku kepingin A kepengen aku sing kepingin E B kepengen turu aku ning pangkonmu A lemah nelo lan garing E dadi subur siramono A loro kangen lan rindu E iki tulung tambanono B penjalukku kowe ojo E ninggal aku kowe lungo.. Musik : A..E..B..E.. A..E..B..E.. *) E Ora aku ra lilo A yen saiki kowe lungo B E lungo lungo lungo ninggalke deso E A aku aku aku iki bojomu E B E loro kangen tambanono aku.. Reff : A Kepingin aku sing kepingin E B tansah semanding wong loro ku kepingin A kepengen aku sing kepingin E B kepengen turu aku ning pangkonmu A lemah nelo lan garing E dadi subur siramono A loro kangen lan rindu E iki tulung tambanono B penjalukku kowe ojo E C# ninggal aku kowe lungo.. (Overtune) B kepingin aku sing kepingin F# C# tansah semanding wong loro ku kepingin B kepeingen aku sing kepingin F# C# kepengen aku turu ning pangkonmu B lemah nelo lan garing F# dadi subur siramono B loro kangen lan rindu F# iki tulung tambanono C# penjalukku kowe ojo F# ninggal aku kowe lungo.. C# penjalukku kowe ojo F# ninggal aku kowe lungo.. B C# F# ..kowe lungo..

Chord Nella Kharisma - Loro Kangen


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  •