Kunci Gitar Nella Kharisma - Alon Alon Wae

Transpose:
Capo di fret 3

Intro: C..G..Am..G..
       F..C..Dm..G…. 
       C..G..Am..G..
       F..C..Dm..G….. 

C          G
kabur kanginan
      Am        G
tresnamu mabur ilang
  F          C
semono tresnamu
      Dm           G
biyen tak gadang-gadang
C           G
ngempet loroku
     Am              G
rangiro kandas tresnoku
   F             C
mending aku seng lungo
      Dm           G
alon alon kowe tak lalekno..

 F           G
ibarat tresnoku gedhe
        C       -G/B    Am
koyok ombak seng nabrak karang
        F             G
nanging atimu koyok watu
      C
iku kasunyatan..

Reff:
  C               G
  wes alon-alon wae
           Am             G
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Dm            Am
  wes tiwas kejeron
        F         G
  loro ono njero atiku..

  C               G
  wes alon-alon wae
           Am             G
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Dm            Am
  wes tiwas kejeron
           F              G
  kadung kependem njero dodoku..

C
wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  G
senajan abot mergo seng tak gadang jebul wes ilang
Am
..tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
G
..mending tak lilakne awakmu seng tak sayang
G
..tresnomu ben ambyar ilang

Musik: C..G..Am..G..
       F..C..Dm..G…..

C          G
kabur kanginan
      Am        G
tresnamu mabur ilang
  F          C
semono tresnamu
      Dm           G
biyen tak gadang-gadang
C           G
ngempet loroku
     Am              G
rangiro kandas tresnoku
   F             C
mending aku seng lungo
      Dm           G
alon alon kowe tak lalekno..

 F           G
ibarat tresnoku gedhe
        C       -G/B    Am
koyok ombak seng nabrak karang
        F             G
nanging atimu koyok watu
      C
iku kasunyatan..

Reff:
  C               G
  wes alon-alon wae
           Am             G
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Dm            Am
  wes tiwas kejeron
        F         G
  loro ono njero atiku..

  C               G
  wes alon-alon wae
           Am             G
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Dm            Am
  wes tiwas kejeron
           F              G
  kadung kependem njero dodoku..

C
wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  G
senajan abot mergo seng tak gadang jebul wes ilang
Am
..tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
G
..mending tak lilakne awakmu seng tak sayang
G
..tresnomu ben ambyar ilang

Outro: C..G..C..C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro: D#..A#..Cm..A#
       G#..D#..Fm..A#..
       D#..A#..Cm..A#
       G#..D#..Fm..A#..

D#         A#
Kabur kanginan 
      Cm        A#
tresnamu mabur ilang
  G#         D#
Semono tresnamu 
      Fm           A#
biyen tak gadang-gadang
D#          A#
Ngempet loroku 
     Cm              A#
rangiro kandas tresnoku
   G#            D#
Mending aku seng lungo
      Fm           A#
alon alon kowe tak lalekno..

 G#          A#
Ibarat tresnoku gedhe
        D#      -A#/D   Cm
koyok ombak seng nabrak karang
        G#            A#
Nanging atimu koyok watu 
      D#
iku kasunyatan..

Reff:
  D#              A#
  Wes alon-alon wae
           Cm             A#
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Fm            Cm
  Wes tiwas kejeron
        G#        A#
  loro ono njero atiku..

  D#              A#
  Wes alon-alon wae
           Cm             A#
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Fm            Cm
  Wes tiwas kejeron
           G#             A#
  kadung kependem njero dodoku..

D#
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  A#
Senajan abot mergo seng tak gadang jebul wes ilang
Cm
..tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
A#
..mending tak lilakne awakmu seng tak sayang
A#
..tresnomu ben ambyar ilang

Musik: D#..A#..Cm..A#
       G#..D#..Fm..A#..

D#         A#
Kabur kanginan 
      Cm        A#
tresnamu mabur ilang
  G#         D#
Semono tresnamu 
      Fm           A#
biyen tak gadang-gadang
D#          A#
Ngempet loroku 
     Cm              A#
rangiro kandas tresnoku
   G#            D#
Mending aku seng lungo
      Fm           A#
alon alon kowe tak lalekno..

 G#          A#
Ibarat tresnoku gedhe
        D#      -A#/D   Cm
koyok ombak seng nabrak karang
        G#            A#
Nanging atimu koyok watu 
      D#
iku kasunyatan..

Reff:
  D#              A#
  Wes alon-alon wae
           Cm             A#
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Fm            Cm
  Wes tiwas kejeron
        G#        A#
  loro ono njero atiku..

  D#              A#
  Wes alon-alon wae
           Cm             A#
  tak lalekne kabeh ceritamu
  Fm            Cm
  Wes tiwas kejeron
           G#             A#
  kadung kependem njero dodoku..

D#
Wes taklilakne kabeh ben dadi kenangan
  A#
Senajan abot mergo seng tak gadang jebul wes ilang
Cm
..tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
A#
..mending tak lilakne awakmu seng tak sayang
A#
..tresnomu ben ambyar ilang

Outro: D#..A#..D#..D#..
Facebook
Twitter

Chord Nella Kharisma - Alon Alon Wae


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  •