Kunci Gitar Nella Kharisma - Mendem Cinta

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C..

Reff :
     C                     G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am               G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F                C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm                      G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C                    G
 ngene rasane mendem tresno
         Am                  G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F                      C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm        G        C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

     C                     G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am               G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F                C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm                      G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C                    G
 ngene rasane mendem tresno
         Am                  G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F                      C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm        G        C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

Musik : C G Am G
        F C Dm G
        C G Am G
        F C Dm G C..

           F                C
langite mendung wajah jam telu
           G               C
neng kene aku ngenteni tekamu
              F              C
neng cedak tanjung janji ketemu
             G              C
gelisah batinku maklumat ku rindu..

     Am                  G
udan gerimis barengi tekomu
   F           C
nyawang esemmu sumer awakku
      Am                  G
sorot mripatmu gawe ati bungah
      F                         G
ngene rasane yen lagi mendem cinta..

 Am
udane teko mbok payungi aku
     G
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
   F
pancen tresno pines melekat
       E
gulo jowo rasane dadi cokelat

Reff :
     C                     G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am               G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F                C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm                      G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C                    G
 ngene rasane mendem tresno
         Am                  G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F                      C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm        G        C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

Musik : C G Am G
        F C Dm G
        C G Am G
        F C Dm G C..

           F                C
langite mendung wajah jam telu
           G               C
neng kene aku ngenteni tekamu
                F             C
neng cedhak bangjo janji ketemu
             G              C
gelisah batinku maklum aku rindu..

     Am                  G
udan gerimis barengi tekomu
        F      C
nyawang esemu sumer awakku
      Am                  G
sorot mripatmu gawe ati bungah
      F                         G
ngene rasane yen lagi mendem cinta..

 Am
udane teko mbok payungi aku
     G
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
   F
pancen tresno yen wes melekat
       E
gulo jowo rasane dadi cokelat..

Reff :
     C                     G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am               G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F                C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm                      G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C                    G
 ngene rasane mendem tresno
         Am                  G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F                      C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm        G        C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

     C                     G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am               G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F                C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm                      G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C                    G
 ngene rasane mendem tresno
         Am                  G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F                      C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm        G        C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D.. Reff : D A yen wes ndem ndeman roso tresno Bm A wes ra gagas tengen lan kiwo G D tansah kelingan yen kowe adoh Em A pingin ketemu nadyan sak kedep moto.. D A ngene rasane mendem tresno Bm A jejer kowe adem panas tak roso G D rasane dunyo wong loro seng duwe Em A D lan wong liyo ben ngekos dewe dewe.. D A yen wes ndem ndeman roso tresno Bm A wes ra gagas tengen lan kiwo G D tansah kelingan yen kowe adoh Em A pingin ketemu nadyan sak kedep moto.. D A ngene rasane mendem tresno Bm A jejer kowe adem panas tak roso G D rasane dunyo wong loro seng duwe Em A D lan wong liyo ben ngekos dewe dewe.. Musik : D A Bm A G D Em A D A Bm A G D Em A D.. G D langite mendung wajah jam telu A D neng kene aku ngenteni tekamu G D neng cedak tanjung janji ketemu A D gelisah batinku maklumat ku rindu.. Bm A udan gerimis barengi tekomu G D nyawang esemmu sumer awakku Bm A sorot mripatmu gawe ati bungah G A ngene rasane yen lagi mendem cinta.. Bm udane teko mbok payungi aku A nganggo jaketmu mesra rangkulanmu G pancen tresno pines melekat F# gulo jowo rasane dadi cokelat Reff : D A yen wes ndem ndeman roso tresno Bm A wes ra gagas tengen lan kiwo G D tansah kelingan yen kowe adoh Em A pingin ketemu nadyan sak kedep moto.. D A ngene rasane mendem tresno Bm A jejer kowe adem panas tak roso G D rasane dunyo wong loro seng duwe Em A D lan wong liyo ben ngekos dewe dewe.. Musik : D A Bm A G D Em A D A Bm A G D Em A D.. G D langite mendung wajah jam telu A D neng kene aku ngenteni tekamu G D neng cedhak bangjo janji ketemu A D gelisah batinku maklum aku rindu.. Bm A udan gerimis barengi tekomu G D nyawang esemu sumer awakku Bm A sorot mripatmu gawe ati bungah G A ngene rasane yen lagi mendem cinta.. Bm udane teko mbok payungi aku A nganggo jaketmu mesra rangkulanmu G pancen tresno yen wes melekat F# gulo jowo rasane dadi cokelat.. Reff : D A yen wes ndem ndeman roso tresno Bm A wes ra gagas tengen lan kiwo G D tansah kelingan yen kowe adoh Em A pingin ketemu nadyan sak kedep moto.. D A ngene rasane mendem tresno Bm A jejer kowe adem panas tak roso G D rasane dunyo wong loro seng duwe Em A D lan wong liyo ben ngekos dewe dewe.. D A yen wes ndem ndeman roso tresno Bm A wes ra gagas tengen lan kiwo G D tansah kelingan yen kowe adoh Em A pingin ketemu nadyan sak kedep moto.. D A ngene rasane mendem tresno Bm A jejer kowe adem panas tak roso G D rasane dunyo wong loro seng duwe Em A D lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

Chord Nella Kharisma - Mendem Cinta


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  •