Kunci Gitar Nella Kharisma - Jalir Jangji

Transpose:
Nella Kharisma - Jalir Jangji 
Capo fret 3 Intro : Am Bm F G Am Bm F G Am.. Am Am teu lami sasasih deui G Am asih urang bakal ngahiji Am Dm teu weleh dianti-anti G Em Am bakal nyorang.. laki rabi.. Am Am awas ulah robih deui G Am komo deui rek jalir jangji Am Dm estu cinta ukur hiji G Em Am nepi ka di.. jemput pati.. G nya abdi sareng salira Am pada pada mika cinta G susah senang sesarengan E pait manisna duaan.. Reff: Am ulah jalir jangji F ulah jalir jangji G Am komo deui aya niat nganyenyeri.. Am ulah jalir jangji F ulah jalir jangji G Am komo deui aya niat gaduh deui.. F E kadeudeuh nu urang F E Am kaheman keur urang.. Musik : Am F Am E E..F E Am Am Am teu lami sasasih deui G Am asih urang bakal ngahiji Am Dm teu weleh dianti-anti G Em Am bakal nyorang.. laki rabi.. Am Am awas ulah robih deui G Am komo deui rek jalir jangji Am Dm estu cinta ukur hiji G Em Am nepi ka di.. jemput pati.. G nya abdi sareng salira Am pada pada mika cinta G susah senang sesarengan E pait manisna duaan.. Reff: Am ulah jalir jangji F ulah jalir jangji G Am komo deui aya niat nganyenyeri.. Am ulah jalir jangji F ulah jalir jangji G Am komo deui aya niat gaduh deui.. F E kadeudeuh nu urang F E Am E kaheman keur urang.. Am ulah jalir jangji F ulah jalir jangji G Am komo deui aya niat nganyenyeri.. Am ulah jalir jangji F ulah jalir jangji G Am komo deui aya niat gaduh deui.. F E kadeudeuh nu urang F E Am kaheman keur urang.. Outro : Am [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Cm Dm G# Bb Cm Dm G# Bb Cm.. Cm Cm teu lami sasasih deui Bb Cm asih urang bakal ngahiji Cm Fm teu weleh dianti-anti Bb Gm Cm bakal nyorang.. laki rabi.. Cm Cm awas ulah robih deui Bb Cm komo deui rek jalir jangji Cm Fm estu cinta ukur hiji Bb Gm Cm nepi ka di.. jemput pati.. Bb nya abdi sareng salira Cm pada pada mika cinta Bb susah senang sesarengan G pait manisna duaan.. Reff: Cm ulah jalir jangji G# ulah jalir jangji Bb Cm komo deui aya niat nganyenyeri.. Cm ulah jalir jangji G# ulah jalir jangji Bb Cm komo deui aya niat gaduh deui.. G# G kadeudeuh nu urang G# G Cm kaheman keur urang.. Musik : Cm G# Cm G G..G# G Cm Cm Cm teu lami sasasih deui Bb Cm asih urang bakal ngahiji Cm Fm teu weleh dianti-anti Bb Gm Cm bakal nyorang.. laki rabi.. Cm Cm awas ulah robih deui Bb Cm komo deui rek jalir jangji Cm Fm estu cinta ukur hiji Bb Gm Cm nepi ka di.. jemput pati.. Bb nya abdi sareng salira Cm pada pada mika cinta Bb susah senang sesarengan G pait manisna duaan.. Reff: Cm ulah jalir jangji G# ulah jalir jangji Bb Cm komo deui aya niat nganyenyeri.. Cm ulah jalir jangji G# ulah jalir jangji Bb Cm komo deui aya niat gaduh deui.. G# G kadeudeuh nu urang G# G Cm G kaheman keur urang.. Reff: Cm ulah jalir jangji G# ulah jalir jangji Bb Cm komo deui aya niat nganyenyeri.. Cm ulah jalir jangji G# ulah jalir jangji Bb Cm komo deui aya niat gaduh deui.. G# G kadeudeuh nu urang G# G Cm kaheman keur urang.. Outro : Cm
Facebook
Twitter

Chord Nella Kharisma - Jalir Jangji


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  •