Kunci Gitar Sering Nangis (Wes Dadi Awu Ra Iso Mbalek Kayu) - Liunika

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Am..Em..F G C..
        Am..Em..F G Am..

Am       F         G      Am
wes dadi awu.. ra iso mbalek kayu..
Dm                        G        C
wes kadung kobong.. tresnomu katut uwong..
Dm      G            C    G/B    Am
alum kembang mawar.. seng kok wehke..
   F            G         Am
pertondo.. uwes ilang tresnane..

Int. F G Am..
      (hmm.. mmm..)

Am       F         G      Am
wes dadi awu.. ra iso mbalek kayu..
Dm                        G        C
wes kadung kobong.. tresnomu katut uwong..
Dm      G            C    G/B    Am
alum kembang mawar.. seng kok wehke..
   F            G         Am
pertondo.. uwes ilang tresnane..

         F               G
sering nangis.. aku neng kamar..
         E                    Am
bantal guling seng dadi konco sedihku..
         F             G
sering nangis.. mikir awakmu..
           E                   F     G
ra nyongko kowe tego ninggalke aku.. hoo..

Reff :
        C                     G
 opo ra ileng karo janjimu mbiyen..
        Dm                     Am  G
 jaremu kowe ra bakal ninggal aku..
           C                   G
 neng nyatane saiki tresnamu lungo..
      F              C  G
 kowe katut.. wong liyo..

 F         G      C     G
 ngenes ngenes.. awakku..
 F       G      C
 sedih sedih.. atiku..

Musik : C..G..Dm..Am G
        F G C..
        F G Am...

         F               G
sering nangis.. aku neng kamar..
         E                    Am
bantal guling seng dadi konco sedihku..
         F             G
sering nangis.. mikir awakmu..
           E                   F     G
ra nyongko kowe tego ninggalke aku.. hoo..

Reff :
        C                     G
 opo ra ileng karo janjimu mbiyen..
        Dm                     Am  G
 jaremu kowe ra bakal ninggal aku..
           C                   G
 neng nyatane saiki tresnamu lungo..
      F              C  G
 kowe katut.. wong liyo..

 F         G      C     G
 ngenes ngenes.. awakku..
 F       G      C
 sedih sedih.. atiku..
 F         G      C     G
 ngenes ngenes.. awakku..
 F       G      C
 sedih sedih.. atiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm..Am..Bb C F..
        Dm..Am..Bb C Dm..

Dm       Bb        C      Dm
wes dadi awu.. ra iso mbalek kayu..
Gm                        C        F
wes kadung kobong.. tresnomu katut uwong..
Gm      C            F    C/E    Dm
alum kembang mawar.. seng kok wehke..
   Bb           C         Dm
pertondo.. uwes ilang tresnane..

Int. Bb C Dm..
      (hmm.. mmm..)

Dm       Bb        C      Dm
wes dadi awu.. ra iso mbalek kayu..
Gm                        C        F
wes kadung kobong.. tresnomu katut uwong..
Gm      C            F    C/E    Dm
alum kembang mawar.. seng kok wehke..
   Bb           C         Dm
pertondo.. uwes ilang tresnane..

         Bb              C
sering nangis.. aku neng kamar..
         A                    Dm
bantal guling seng dadi konco sedihku..
         Bb            C
sering nangis.. mikir awakmu..
           A                   Bb    C
ra nyongko kowe tego ninggalke aku.. hoo..

Reff :
        F                     C
 opo ra ileng karo janjimu mbiyen..
        Gm                     Dm  C
 jaremu kowe ra bakal ninggal aku..
           F                   C
 neng nyatane saiki tresnamu lungo..
      Bb             F  C
 kowe katut.. wong liyo..

 Bb        C      F     C
 ngenes ngenes.. awakku..
 Bb      C      F
 sedih sedih.. atiku..

Musik : F..C..Gm..Dm C
        Bb C F..
        Bb C Dm...

         Bb              C
sering nangis.. aku neng kamar..
         A                    Dm
bantal guling seng dadi konco sedihku..
         Bb            C
sering nangis.. mikir awakmu..
           A                   Bb    C
ra nyongko kowe tego ninggalke aku.. hoo..

Reff :
        F                     C
 opo ra ileng karo janjimu mbiyen..
        Gm                     Dm  C
 jaremu kowe ra bakal ninggal aku..
           F                   C
 neng nyatane saiki tresnamu lungo..
      Bb             F  C
 kowe katut.. wong liyo..

 Bb        C      F     C
 ngenes ngenes.. awakku..
 Bb      C      F
 sedih sedih.. atiku..
 Bb        C      F     C
 ngenes ngenes.. awakku..
 Bb      C      F
 sedih sedih.. atiku..

Chord Sering Nangis (Wes Dadi Awu Ra Iso Mbalek Kayu) - Liunika

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Liunika
  •