Kunci Gitar Derradru feat. Sedoyo Mawut - Ora Tak Pikir Chord Dasar

Transpose:
Intro : C G Am G
        F C Dm G
        C G Am G
        F C Dm G C..

           F               G
aku sing salah.. ningarepanmu
              C
ratau mbok anggep
                 Am
kabeh pengorbananku
          Dm
yowes ora masalah
               G
nek cen kowe pingin bubrah
           C
oke kita pisah..

           F
ratak gondeli..
                G
nek kowe pingin pergi
          C
ora tak tangisi
               Am
kowe mblenjani janji
          Dm
ningkene ayem tentrem
             G
uripku tak gawe seneng
               C
rasah digawe sepaneng..

Reff :
     C           G
 ora tak pikir jeru
       Am           G
 ning ati tetep ngguyu
        F       C
 blas raono kuciwo
         Dm             G
 senajan mbok tinggal lungo..

     C          G
 ora tak gawe susah
       Am         G
 ning ati tetep bungah
     F           C
 ora bakal nelongso
     Dm         G      C
 kelangan kowe aku ora popo..

Musik : C G Am G
        F C Dm G
        C G Am G
        F C Dm G C..

           F               G
aku sing salah.. ningarepanmu
              C
ratau mbok anggep
                 Am
kabeh pengorbananku
          Dm
yowes ora masalah
               G
nek cen kowe pingin bubrah
           C
oke kita pisah..

           F
ratak gondeli..
                G
nek kowe pingin pergi
          C
ora tak tangisi
               Am
kowe mblenjani janji
          Dm
ningkene ayem tentrem
             G
uripku tak gawe seneng
               C
rasah digawe sepaneng..

Reff :
     C           G
 ora tak pikir jeru
       Am           G
 ning ati tetep ngguyu
        F       C
 blas raono kuciwo
         Dm             G
 senajan mbok tinggal lungo..

     C          G
 ora tak gawe susah
       Am         G
 ning ati tetep bungah
     F           C
 ora bakal nelongso
     Dm         G      C
 kelangan kowe aku ora popo..

     C           G
 ora tak pikir jeru
       Am           G
 ning ati tetep ngguyu
        F       C
 blas raono kuciwo
         Dm             G
 senajan mbok tinggal lungo..

     C          G
 ora tak gawe susah
       Am         G
 ning ati tetep bungah
     F           C
 ora bakal nelongso
     Dm         G        C
 kelangan kowe aku ora popo..
 
   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F# C# D#m C#
        B F# G#m C#
        F# C# D#m C#
        B F# G#m C# F#..

           B               C#
aku sing salah.. ningarepanmu
              F#
ratau mbok anggep
                 D#m
kabeh pengorbananku
          G#m
yowes ora masalah
               C#
nek cen kowe pingin bubrah
           F#
oke kita pisah..

           B
ratak gondeli..
                C#
nek kowe pingin pergi
          F#
ora tak tangisi
               D#m
kowe mblenjani janji
          G#m
ningkene ayem tentrem
             C#
uripku tak gawe seneng
               F#
rasah digawe sepaneng..

Reff :
     F#          C#
 ora tak pikir jeru
       D#m          C#
 ning ati tetep ngguyu
        B       F#
 blas raono kuciwo
         G#m            C#
 senajan mbok tinggal lungo..

     F#         C#
 ora tak gawe susah
       D#m        C#
 ning ati tetep bungah
     B           F#
 ora bakal nelongso
     G#m        C#     F#
 kelangan kowe aku ora popo..

Musik : F# C# D#m C#
        B F# G#m C#
        F# C# D#m C#
        B F# G#m C# F#..

           B               C#
aku sing salah.. ningarepanmu
              F#
ratau mbok anggep
                 D#m
kabeh pengorbananku
          G#m
yowes ora masalah
               C#
nek cen kowe pingin bubrah
           F#
oke kita pisah..

           B
ratak gondeli..
                C#
nek kowe pingin pergi
          F#
ora tak tangisi
               D#m
kowe mblenjani janji
          G#m
ningkene ayem tentrem
             C#
uripku tak gawe seneng
               F#
rasah digawe sepaneng..

Reff :
     F#          C#
 ora tak pikir jeru
       D#m          C#
 ning ati tetep ngguyu
        B       F#
 blas raono kuciwo
         G#m            C#
 senajan mbok tinggal lungo..

     F#         C#
 ora tak gawe susah
       D#m        C#
 ning ati tetep bungah
     B           F#
 ora bakal nelongso
     G#m        C#     F#
 kelangan kowe aku ora popo..

     F#          C#
 ora tak pikir jeru
       D#m          C#
 ning ati tetep ngguyu
        B       F#
 blas raono kuciwo
         G#m            C#
 senajan mbok tinggal lungo..

     F#         C#
 ora tak gawe susah
       D#m        C#
 ning ati tetep bungah
     B           F#
 ora bakal nelongso
     G#m        C#       F#
 kelangan kowe aku ora popo..
Facebook
Twitter

Chord Derradru feat. Sedoyo Mawut - Ora Tak Pikir


Lihat semua :
  • Chord Derradru
  • Chord Sedoyo Mawut
  •