Kunci Gitar SEDOYO MAWUT - Kowe Seneng Aku Ayem

Transpose:
Capo fret 2

Intro : F G C Am
        F G C..
        F G C Am
        F G C..

C
 kanggo kowe sing tak tresnani
C
 kanggo kowe sing madangi ati
F       G                 C
 jo sumelang aku ra bakal ngilang..
F          G
 ibarate motor lanang
C              Am
 atiku wis tak kunci stang
F        G           C
 amung kowe sing tak sayang..

C
 mendunge langit wengi iki
C
 kadung gerimis banyu mberebes mili
F      G                 C
 ojo nangis mengko ayumu ilang..
F            G
 aku maju ngarep dewe
C          Am              F
 bab kowe aku sik ndisik dewe
        G      C
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
                   F
 sing penting kowe seneng 
    G
 atiku ayem
       C              Am
 atiku tentrem kowe mesam mesem
    F        G
 surga dunia yang nyata
    C
 ndelok kowe bahagia..

              F
 sing penting ngguyu
       G
 aku makin love you
         C                Am
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     F         G         C
 yen susah aku sing dadi bubrah..

Int. F G C Am
     F G C..

C
 mendunge langit wengi iki
C
 kadung gerimis banyu mberebes mili
F      G                 C
 ojo nangis mengko ayumu ilang..
F            G
 aku maju ngarep dewe
C          Am              F
 bab kowe aku sik ndisik dewe
        G      C
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
                   F
 sing penting kowe seneng 
    G
 atiku ayem
       C              Am
 atiku tentrem kowe mesam mesem
    F        G
 surga dunia yang nyata
    C
 ndelok kowe bahagia..

              F
 sing penting ngguyu
       G
 aku makin love you
         C                Am
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     F         G         C
 yen susah aku sing dadi bubrah..

Musik : F G C Am
        F G C..
        F G C Am
        F G C..

Reff :
                   F
 sing penting kowe seneng 
    G
 atiku ayem
       C              Am
 atiku tentrem kowe mesam mesem
    F        G
 surga dunia yang nyata
    C
 ndelok kowe bahagia..

              F
 sing penting ngguyu
       G
 aku makin love you
         C                Am
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     F         G         C
 yen susah aku sing dadi bubrah..
     F         G         C   Am
 yen susah aku sing dadi bubrah..
         F           G         C
 sing penting kowe seneng aku ayem..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A D Bm
        G A D..
        G A D Bm
        G A D..

D
 kanggo kowe sing tak tresnani
D
 kanggo kowe sing madangi ati
G       A                 D
 jo sumelang aku ra bakal ngilang..
G          A
 ibarate motor lanang
D              Bm
 atiku wis tak kunci stang
G        A           D
 amung kowe sing tak sayang..

D
 mendunge langit wengi iki
D
 kadung gerimis banyu mberebes mili
G      A                 D
 ojo nangis mengko ayumu ilang..
G            A
 aku maju ngarep dewe
D          Bm              G
 bab kowe aku sik ndisik dewe
        A      D
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
                   G
 sing penting kowe seneng 
    A
 atiku ayem
       D              Bm
 atiku tentrem kowe mesam mesem
    G        A
 surga dunia yang nyata
    D
 ndelok kowe bahagia..

              G
 sing penting ngguyu
       A
 aku makin love you
         D                Bm
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     G         A         D
 yen susah aku sing dadi bubrah..

Int. G A D Bm
     G A D..

D
 mendunge langit wengi iki
D
 kadung gerimis banyu mberebes mili
G      A                 D
 ojo nangis mengko ayumu ilang..
G            A
 aku maju ngarep dewe
D          Bm              G
 bab kowe aku sik ndisik dewe
        A      D
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
                   G
 sing penting kowe seneng 
    A
 atiku ayem
       D              Bm
 atiku tentrem kowe mesam mesem
    G        A
 surga dunia yang nyata
    D
 ndelok kowe bahagia..

              G
 sing penting ngguyu
       A
 aku makin love you
         D                Bm
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     G         A         D
 yen susah aku sing dadi bubrah..

Musik : G A D Bm
        G A D..
        G A D Bm
        G A D..

Reff :
                   G
 sing penting kowe seneng 
    A
 atiku ayem
       D              Bm
 atiku tentrem kowe mesam mesem
    G        A
 surga dunia yang nyata
    D
 ndelok kowe bahagia..

              G
 sing penting ngguyu
       A
 aku makin love you
         D                Bm
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     G         A         D
 yen susah aku sing dadi bubrah..
     G         A         D   Bm
 yen susah aku sing dadi bubrah..
         G           A         D
 sing penting kowe seneng aku ayem..

Chord SEDOYO MAWUT - Kowe Seneng Aku Ayem


Lihat semua :
  • Chord Sedoyo Mawut
  •