Kunci Gitar Derradru - Kuatno Gusti

Transpose:
Intro : G  
        C G Am Em
        F C Dm G..

C          G        Am  Em
opo pancen iki takdire..
  F          G            C  
kudu bubaran mergo mbok gawe..
         F       G
wes ra kurang kurang
   C           Am
anggonku ngerteni
    F           G        C  G
kebangeten kowe ngeliyo ati..

C           G           Am  Em
ajur rasane ning njero ati..
  F          G        C
netes eluhku ra iso mari..
       F        G
ora nduwe perasaan
      C        Am
gawe atiku kelaran
      F            G        C  C7
manis janjimu pait dadi laraku..

Reff :
           F
 Gusti paringono kulo kekuatan
       G                 C
 ati niki sampun remuk tenan..
          A              Dm
 kok tego-tegone kowe ngelarani
        G              C
 gawe tatu ning njero ati..

Musik : F.. G C
        A Dm G C

C           G           Am  Em
ajur rasane ning njero ati..
  F          G        C
netes eluhku ra iso mari..
       F        G
ora nduwe perasaan
      C        Am
gawe atiku kelaran
      F            G        C
manis janjimu pait dadi laraku..

Reff :
           F
 Gusti paringono kulo kekuatan
       G                 C
 ati niki sampun remuk tenan..
          A              Dm
 kok tego-tegone kowe ngelarani
        G              C
 gawe tatu ning njero ati..

           Am             Dm
 Gusti paringono kulo kekuatan
        G                    C
 tresno kulo mung dinggo dolanan
          A              Dm
 kok tego-tegone kowe ngelarani
        G              C
 gawe tatu ning njero ati..

===ORIGINAL CHORD))

Intro : E
        A E F#m C#m
        D A Bm E..

A          E        F#m  C#m
opo pancen iki takdire..
  D          E            A 
kudu bubaran mergo mbok gawe..
         D       E
wes ra kurang kurang
   A           F#m
anggonku ngerteni
    D           E        A  E
kebangeten kowe ngeliyo ati..

A           E           F#m C#m
ajur rasane ning njero ati..
  D          E        A
netes eluhku ra iso mari..
       D        E
ora nduwe perasaan
      A        F#m
gawe atiku kelaran
      D            E        A  A7
manis janjimu pait dadi laraku..

Reff :
           D
 Gusti paringono kulo kekuatan
       E                 A
 ati niki sampun remuk tenan..
          F#             Bm
 kok tego-tegone kowe ngelarani
        E              A
 gawe tatu ning njero ati..

Musik : D.. E A
        F# Bm E A

A           E           F#m C#m
ajur rasane ning njero ati..
  D          E        A
netes eluhku ra iso mari..
       D        E
ora nduwe perasaan
      A        F#m
gawe atiku kelaran
      D            E        A
manis janjimu pait dadi laraku..

Reff :
           D
 Gusti paringono kulo kekuatan
       E                 A
 ati niki sampun remuk tenan..
          F#             Bm
 kok tego-tegone kowe ngelarani
        E              A
 gawe tatu ning njero ati..

           F#m            Bm
 Gusti paringono kulo kekuatan
        E                    A
 tresno kulo mung dinggo dolanan
          F#             Bm
 kok tego-tegone kowe ngelarani
        E              A
 gawe tatu ning njero ati..

Chord Derradru - Kuatno Gusti


Lihat semua :
  • Chord Derradru
  •