Kunci Gitar Derradru - Bahan Pelarian

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G C..

              F
aku rabutuh welasmu..
           G
tresno ro aku..
             Em
aku rabutuh awakmu..
              Am
teko ning uripku..
           F              G        
sing tak jalok.. omongo wae..
               Em
nek iki pancen ra ono..
            Am
aku ning atimu..
        F          G
tulung ojo.. gawe aku..
            C   Csus4 C
bahan pelarianmu..

                   F
sakjane tok anggep opo..
                 G
aku ning ngandingmu..
               Em
sak tenane aku sopo..
               Am
ning njero fikiranmu..
        F             G
rumangsane.. aku parkiran..
                  Em
ming tok nggo ampiran..
               Am
wektu kowe kelaran..
         F           G
tresno kui.. sek tenanan..
            C
dudu nggo hiburan..

Reff :
           F
 aku tak lungo..
                    G
 timbang gawe ati loro..
            Em
 aku tak ngalah..
                      Am
 nek akhire yo mung susah..
             Dm
 aku wes gemati..
                     G
 tego temen mbok larani..
                C
 kowe wes ora peduli..

          F
 dadi kenangan..
                      G
 tresno iki wes tak buang..
          Em
 dadi cerito..
                     Am
 lorone wes ra tak roso..
                 Dm
 nyuwun dumateng Gusti..
              G
 diparingi ganti..
                C
 ampun sek koyo wingi..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

                   F
sakjane tok anggep opo..
                 G
aku ning ngandingmu..
               Em
sak tenane aku sopo..
               Am
ning njero fikiranmu..
        F             G
rumangsane.. aku parkiran..
                  Em
ming tok nggo ampiran..
               Am
wektu kowe kelaran..
         F           G
tresno kui.. sek tenanan..
            C
dudu nggo hiburan..

Reff :
           F
 aku tak lungo..
                    G
 timbang gawe ati loro..
            Em
 aku tak ngalah..
                      Am
 nek akhire yo mung susah..
             Dm
 aku wes gemati..
                     G
 tego temen mbok larani..
                C
 kowe wes ora peduli..

          F
 dadi kenangan..
                      G
 tresno iki wes tak buang..
          Em
 dadi cerito..
                     Am
 lorone wes ra tak roso..
                 Dm
 nyuwun dumateng Gusti..
              G
 diparingi ganti..
                C
 ampun sek koyo wingi..
                 Dm
 nyuwun dumateng Gusti..
              G
 diparingi ganti..
                C
 ampun sek koyo wingi..
Facebook
Twitter

Chord Derradru - Bahan Pelarian


Lihat semua :
  • Chord Derradru
  •