Kunci Gitar Derradru - Tapok Cangkemmu

Transpose:
Intro : Am Dm G C
        Am Dm G C

    C             -G/B
aku wis kadung tatu..
        Am
nek kelingan masa lalu..
          Dm
kowe sing tak sayang sayang..
        G
ra sido dadi jodoku..

    C
wis kebacut kelaran..
         Am
tresnoku mbok nggo dolanan..
       Dm
gawene mung janji janji..
       G
ra ono sik mbok tepati..

     F       G
loro atiku loro..
         C          Am
tresnoku mbok sio-sio..
  Dm          G       C  G
sabar..ku iki ono batese..

Reff :
          Am
 pengen napok lambemu
         Dm
 sik ra iso digugu
            G
 pengen ngantel cangkemmu
           C
 sik terus ngapusi aku..
       Am           Dm
 rumangsamu aku ra iso nesu..
        G                 C  G
 suwe-suwe tak santet awakmu..

          Am
 pengen napok lambemu
          Dm
 sing ra iso digugu
            G
 pengen nyantet cangkemmu
           C
 sik terus ngapusi aku
     Am                 Dm
 ati iki wis bosen mbok larani..
        G                C
 mugo wae kowe keno karmane..

Musik : Am Dm G C
        Am Dm G C

    C
aku wis kadung tatu
        Am
nek kelingan masa lalu
          Dm
kowe sing tak sayang sayang
        G
ra sido dadi jodoku..

    C
wis kebacut kelaran
         Am
tresnoku mbok nggo dolanan
       Dm
gawene mung janji janji
       G
ra ono sik mbok tepati..

     F       G
loro atiku loro..
         C          Am
tresnoku mbok sio-sio..
  Dm          G       C  G
sabar..ku iki ono batese..

Reff :
          Am
 pengen napok lambemu
         Dm
 sik ra iso digugu
            G
 pengen ngantel cangkemmu
           C
 sik terus ngapusi aku..
       Am           Dm
 rumangsamu aku ra iso nesu..
        G                 C  G
 suwe-suwe tak santet awakmu..

          Am
 pengen napok lambemu
          Dm
 sing ra iso digugu
        G
 pengen ngantel cangkemmu
        C
 sik terus ngapusi aku..
     Am             Dm
 ati iki wis bosen mbok larani..
        G                C
 mugo wae kowe keno karmane..
     Am             Dm
 ati iki wis bosen mbok larani..
        G              C
 mugo wae kowe keno karmane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m F#m B E
        C#m F#m B E

    E             -B/D#
aku wis kadung tatu..
        C#m
nek kelingan masa lalu..
          F#m
kowe sing tak sayang sayang..
        B
ra sido dadi jodoku..

    E
wis kebacut kelaran..
         C#m
tresnoku mbok nggo dolanan..
       F#m
gawene mung janji janji..
       B
ra ono sik mbok tepati..

     A       B
loro atiku loro..
         E          C#m
tresnoku mbok sio-sio..
  F#m         B       E  B
sabar..ku iki ono batese..

Reff :
          C#m
 pengen napok lambemu
         F#m
 sik ra iso digugu
            B
 pengen ngantel cangkemmu
           E
 sik terus ngapusi aku..
       C#m          F#m
 rumangsamu aku ra iso nesu..
        B                 E  B
 suwe-suwe tak santet awakmu..

          C#m
 pengen napok lambemu
          F#m
 sing ra iso digugu
            B
 pengen nyantet cangkemmu
           E
 sik terus ngapusi aku
     C#m                F#m
 ati iki wis bosen mbok larani..
        B                E
 mugo wae kowe keno karmane..

Musik : C#m F#m B E
        C#m F#m B E

    E
aku wis kadung tatu
        C#m
nek kelingan masa lalu
          F#m
kowe sing tak sayang sayang
        B
ra sido dadi jodoku..

    E
wis kebacut kelaran
         C#m
tresnoku mbok nggo dolanan
       F#m
gawene mung janji janji
       B
ra ono sik mbok tepati..

     A       B
loro atiku loro..
         E          C#m
tresnoku mbok sio-sio..
  F#m         B       E  B
sabar..ku iki ono batese..

Reff :
          C#m
 pengen napok lambemu
         F#m
 sik ra iso digugu
            B
 pengen ngantel cangkemmu
           E
 sik terus ngapusi aku..
       C#m          F#m
 rumangsamu aku ra iso nesu..
        B                 E  B
 suwe-suwe tak santet awakmu..

          C#m
 pengen napok lambemu
          F#m
 sing ra iso digugu
        B
 pengen ngantel cangkemmu
        E
 sik terus ngapusi aku..
     C#m            F#m
 ati iki wis bosen mbok larani..
        B                E
 mugo wae kowe keno karmane..
     C#m            F#m
 ati iki wis bosen mbok larani..
        B              E
 mugo wae kowe keno karmane..

Chord Derradru - Tapok Cangkemmu


Lihat semua :
  • Chord Derradru
  •