Kunci Gitar Happy Asmara - Wirang (New Version)

Transpose:
Happy Asmara - Wirang

Capo di fret 1 Intro : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. C perih ning jeroning dodo Am mergo wis ono wong liyo Dm mbok duweni tresno anyar G lan mbok jalin asmoro.. C tenane aku ra ngiro Am mergo lagi ngerti crito Dm yen kowe nandur tresno G wis suwe marang wong liyo.. Reff : F G wis cu..kup anggonku Em Am yen kowe tak tresno Dm nanging tego kau campakkan aku C C7 mbok sanding wong liyo.. F G wis cu..kup semene Em Am tak lilo lungamu Dm G tiwas amung nambahi wirang C tresnoku.. Int : F G Em Am Dm G C.. F G Em Am Dm G C.. C perih ning jeroning dodo Am mergo wis ono wong liyo Dm mbok duweni tresno anyar G lan mbok jalin asmoro.. C tenane aku ra ngiro Am mergo lagi ngerti crito Dm yen kowe nandur tresno G wis suwe marang wong liyo.. Reff : F G wis cu..kup anggonku Em Am yen kowe tak tresno Dm nanging tego kau campakkan aku C C7 mbok sanding wong liyo.. F G wis cu..kup semene Em Am tak lilo lungamu Dm G tiwas amung nambahi wirang C tresnoku.. F G wis cu..kup anggonku Em Am yen kowe tak tresno Dm nanging tego kau campakkan aku C C7 mbok sanding wong liyo.. F G wis cu..kup semene Em Am tak lilo lungamu Dm G tiwas amung nambahi wirang C tresnoku.. F G tiwas amung nambahi wirang C tresnoku.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : F# G# Fm A#m D#m G# C#.. F# G# Fm A#m D#m G# C#.. C# perih ning jeroning dodo A#m mergo wis ono wong liyo D#m mbok duweni tresno anyar G# lan mbok jalin asmoro.. C# tenane aku ra ngiro A#m mergo lagi ngerti crito D#m yen kowe nandur tresno G# wis suwe marang wong liyo.. Reff : F# G# wis cu..kup anggonku Fm A#m yen kowe tak tresno D#m nanging tego kau campakkan aku C# C#7 mbok sanding wong liyo.. F# G# wis cu..kup semene Fm A#m tak lilo lungamu D#m G# tiwas amung nambahi wirang C# tresnoku.. Int : F# G# Fm A#m D#m G# C#.. F# G# Fm A#m D#m G# C#.. C# perih ning jeroning dodo A#m mergo wis ono wong liyo D#m mbok duweni tresno anyar G# lan mbok jalin asmoro.. C# tenane aku ra ngiro A#m mergo lagi ngerti crito D#m yen kowe nandur tresno G# wis suwe marang wong liyo.. Reff : F# G# wis cu..kup anggonku Fm A#m yen kowe tak tresno D#m nanging tego kau campakkan aku C# C#7 mbok sanding wong liyo.. F# G# wis cu..kup semene Fm A#m tak lilo lungamu D#m G# tiwas amung nambahi wirang C# tresnoku.. F# G# wis cu..kup anggonku Fm A#m yen kowe tak tresno D#m nanging tego kau campakkan aku C# C#7 mbok sanding wong liyo.. F# G# wis cu..kup semene Fm A#m tak lilo lungamu D#m G# tiwas amung nambahi wirang C# tresnoku.. F# G# tiwas amung nambahi wirang C# tresnoku..

Chord Happy Asmara - Wirang (New Version)


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •