Kunci Gitar Happy Asmara - Keno Gudho

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G Em A
        Dm G C

  C                  Am
Wengi.. kang dadi seksi..
        F                   G
netes deres.. eluhku ning pipi..
   C               Am
nyeri.. roso neng ati..
         F                 G
ngerti kowe.. mblenjani janji..
           C
ngelarani ati..

Am               Em
 Nanging aku iso sabar lan nerimo
        Dm
mergo gede roso tresnoku
     G
neng sli..ramu..
  
Reff :
     F
 Wes terus-terusno
          G
 anggonmu ngapusi aku
     Em
 wes terus-terusno
          A
 anggonmu ngelarani aku
     Dm
 aku wes nepati janji
   G               C    C7
 setiaku marang sliramu..

     F
 Aku wes nyobo nrimo ngempet
      G
 loro neng njero dodo
     Em
 aku wes nyobo lilo mergo
     A
 wes kebacut tresno
     Dm
 ora nyongko ora ngiro
      G                    C G
 kowe keno godho wedokan liyo..

Musik : C Em Am G
        F Em Dm G
        C Em Am G
        F Em Dm G C

  C           Em      Am
Kuping.. rung sudo krungu..
G         F    Em         Dm G
marang janji.. janji manismu..
 C   Em             Am
omo..nganmu mung palsu..
G      F     Em           Dm
jebul elek.. polah tingkahmu..
G         C G
neng mburiku..

Reff :
     F
 Wes terus-terusno
          G
 anggonmu ngapusi aku
     Em
 wes terus-terusno
          A
 anggonmu ngelarani aku
     Dm
 aku wes nepati janji
   G               C    C7
 setiaku marang sliramu..

     F
 Aku wes nyobo nrimo ngempet
      G
 loro neng njero dodo
     Em
 aku wes nyobo lilo mergo
     A
 wes kebacut tresno
     Dm
 ora nyongko ora ngiro
      G                    C
 kowe keno godho wedokan liyo..

     F
 Wes terus-terusno
          G
 anggonmu ngapusi aku
     Em
 wes terus-terusno
          A
 anggonmu ngelarani aku
     Dm
 aku wes nepati janji
   G               C    C7
 setiaku marang sliramu..

     F
 Aku wes nyobo nrimo ngempet
      G
 loro neng njero dodo
     Em
 aku wes nyobo lilo mergo
     A
 wes kebacut tresno
     Dm
 ora nyongko ora ngiro
      G                    C
 kowe keno godho wedokan liyo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m B
        Em A D

  D                  Bm
Wengi.. kang dadi seksi..
        G                   A
netes deres.. eluhku ning pipi..
   D               Bm
nyeri.. roso neng ati..
         G                 A
ngerti kowe.. mblenjani janji..
           D
ngelarani ati..

Bm               F#m
 Nanging aku iso sabar lan nerimo
        Em
mergo gede roso tresnoku
     A
neng sli..ramu..
   
Reff :
     G
 Wes terus-terusno
          A
 anggonmu ngapusi aku
     F#m
 wes terus-terusno
          B
 anggonmu ngelarani aku
     Em
 aku wes nepati janji
   A               D    D7
 setiaku marang sliramu..

     G
 Aku wes nyobo nrimo ngempet
      A
 loro neng njero dodo
     F#m
 aku wes nyobo lilo mergo
     B
 wes kebacut tresno
     Em
 ora nyongko ora ngiro
      A                    D  A
 kowe keno godho wedokan liyo..

Musik : D F#m Bm A
        G F#m Em A
        D F#m Bm A
        G F#m Em A D

  D           F#m     Bm
Kuping.. rung sudo krungu..
A         G    F#m        Em A
marang janji.. janji manismu..
 D   F#m            Bm
omo..nganmu mung palsu..
A      G     F#m          Em
jebul elek.. polah tingkahmu..
A         D  A
neng mburiku..

Reff :
     G
 Wes terus-terusno
          A
 anggonmu ngapusi aku
     F#m
 wes terus-terusno
          B
 anggonmu ngelarani aku
     Em
 aku wes nepati janji
   A               D    D7
 setiaku marang sliramu..

     G
 Aku wes nyobo nrimo ngempet
      A
 loro neng njero dodo
     F#m
 aku wes nyobo lilo mergo
     B
 wes kebacut tresno
     Em
 ora nyongko ora ngiro
      A                    D
 kowe keno godho wedokan liyo..

     G
 Wes terus-terusno
          A
 anggonmu ngapusi aku
     F#m
 wes terus-terusno
          B
 anggonmu ngelarani aku
     Em
 aku wes nepati janji
   A               D    D7
 setiaku marang sliramu..

     G
 Aku wes nyobo nrimo ngempet
      A
 loro neng njero dodo
     F#m
 aku wes nyobo lilo mergo
     B
 wes kebacut tresno
     Em
 ora nyongko ora ngiro
      A                    D
 kowe keno godho wedokan liyo..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Keno Gudho


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •