Kunci Gitar Wawa Widi - Goro Goro Lanangan

Transpose:
Intro :  Am F G Am
         C G F E Am

Am            Dm
tego tenan sliramu..
E               Am 
gawe tatu neng atiku..
Dm                      Am
tresno seng neng jero dodo..ku..
    E               Am
sak iki nyekso batinku...

Int. F G Am..

  Am           Dm
loro.. rasane atiku..
E                 Am
kelingan manis janjimu..
Dm              Am
jarene tresno karo aku..
E              Am
gelem dadi bojoku..

           G
seng tak pikir tresno
      C
malah gawe loro..
Dm
aku kurang opo..
                 E
kok aku di pulosoro..

Reff :
      C
 goro goro lanangan..
       G
 aku dadi ra karuan..
        Dm
 awak kuru kepikiran..
        E
 nganti ajur ajuran..

      C
 goro goro lanangan..
      G
 aku uwes dadi korban..
          Dm
 tak bela belani tenan..
        E
 jebule aku kapusan..

Musik : Am F G Am
        G C G Am 

  Am           Dm
loro.. rasane atiku..
E                 Am
kelingan manis janjimu..
Dm              Am
jarene tresno karo aku..
E              Am
gelem dadi bojoku..

           G
seng tak pikir tresno
      C
malah gawe loro..
Dm
aku kurang opo..
                 E
kok aku di pulosoro..

Reff :
      C
 goro goro lanangan..
       G
 aku dadi ra karuan..
        Dm
 awak kuru kepikiran..
        E
 nganti ajur ajuran..

      C
 goro goro lanangan..
      G
 aku uwes dadi korban..
          Dm
 tak bela belani tenan..
        E
 jebule aku kapusan..

      C
 goro goro lanangan..
       G
 aku dadi ra karuan..
        Dm
 awak kuru kepikiran..
        E
 nganti ajur ajuran..

      C
 goro goro lanangan..
      G
 aku uwes dadi korban..
          Dm
 tak bela belani tenan..
        E
 jebule aku kapusan..

Outro : Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro :  Em C D Em
         G D C B Em

Em            Am
tego tenan sliramu..
B               Em  
gawe tatu neng atiku..
Am                      Em
tresno seng neng jero dodo..ku..
    B               Em
sak iki nyekso batinku...

Int. C D Em..

  Em           Am
loro.. rasane atiku..
B                 Em
kelingan manis janjimu..
Am              Em
jarene tresno karo aku..
B              Em
gelem dadi bojoku..

           D
seng tak pikir tresno
      G
malah gawe loro..
Am
aku kurang opo..
                 B
kok aku di pulosoro..

Reff :
      G
 goro goro lanangan..
       D
 aku dadi ra karuan..
        Am
 awak kuru kepikiran..
        B
 nganti ajur ajuran..

      G
 goro goro lanangan..
      D
 aku uwes dadi korban..
          Am
 tak bela belani tenan..
        B
 jebule aku kapusan..

Musik : Em C D Em
        D G D Em..

  Em           Am
loro.. rasane atiku..
B                 Em
kelingan manis janjimu..
Am              Em
jarene tresno karo aku..
B              Em
gelem dadi bojoku..

           D
seng tak pikir tresno
      G
malah gawe loro..
Am
aku kurang opo..
                 B
kok aku di pulosoro..

Reff :
      G
 goro goro lanangan..
       D
 aku dadi ra karuan..
        Am
 awak kuru kepikiran..
        B
 nganti ajur ajuran..

      G
 goro goro lanangan..
      D
 aku uwes dadi korban..
          Am
 tak bela belani tenan..
        B
 jebule aku kapusan..

      G
 goro goro lanangan..
       D
 aku dadi ra karuan..
        Am
 awak kuru kepikiran..
        B
 nganti ajur ajuran..

      G
 goro goro lanangan..
      D
 aku uwes dadi korban..
          Am
 tak bela belani tenan..
        B
 jebule aku kapusan..

Outro : Em

Chord Wawa Widi - Goro Goro Lanangan

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Wawa Widi
  •