Kunci Gitar Happy Asmara - Salah Pilih

Transpose:
Intro : C..Fm C -G/B Am D G..

    C        Fm            C
jaremu.. aku mung siji sijine..
       Am           A         Dm
sing bakal mbok tresnani saklawase..
  G                            Em         Am
nanging opo bukti.. kabeh mung sewates janji
   Dm            G         C     Fm
nyatane ono sing liyo ning mburi..

    C           Fm          C     G/B
yen pancen kowe seneng karo dek'e..
     Am           A           Dm
njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe..
 G                 F        Em         Am
aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio
   Dm           G       C
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    F          G
aku ra bakal bali..
     Em            Am
kowe ra sah nggoleki..
       Dm
uwes kadung loro ati..
        G
mergo kowe sing njalari..

         F          G
senadyan abot sanggane..
     Em         Am
kudu pisah ro kowe..
            Dm
nanging yen tak pikir..
    Em         F
jan aku sing salah..
-Em  Dm         G       C
 aku sing salah milih kowe..

Reff :
          F         G
 opo kowe ora rumongso
            Em          Am
 nek pancen kowe sing salah
     Dm          G          C
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 C7       F          G
 wes ora usah dibacutno
           Em       A
 timbang kowe ora betah
       Dm        G         C
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

Musik : F G Em Am Dm G   
        F G Em A Dm..G...

    C           Fm          C
yen pancen kowe seneng karo dek'e..
     Am           A           Dm
njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe..
 G                 F        Em         Am
aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio
   Dm           G       C
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    F          G
aku ra bakal bali..
     Em            Am
kowe ra sah nggoleki..
       Dm
uwes kadung loro ati..
        G
mergo kowe sing njalari..

         F          G
senadyan abot sanggane..
     Em         Am
kudu pisah ro kowe..
            Dm
nanging yen tak pikir..
    Em         F
jan aku sing salah..
-Em  Dm         G       C
 aku sing salah milih kowe..

Reff :
          F         G
 opo kowe ora rumongso
            Em          Am
 nek pancen kowe sing salah
     Dm          G          C
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 C7       F          G
 wes ora usah dibacutno
           Em       A
 timbang kowe ora betah
       Dm        G         C
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

 (overtune)
 D        G         A
 opo kowe ora rumongso
            F#m         Bm
 nek pancen kowe sing salah
     Em          A          D
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 D7       G          A
 wes ora usah dibacutno
           F#m      B
 timbang kowe ora betah
       Em        A         D    B
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
       Em        A         Bm   E
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
       Em        A         D
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

Catatan :
Credit to Ndarboy Genk - Salah Pilih

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#..G#m D# -A#/D Cm F A#..

    D#       G#m           D#
jaremu.. aku mung siji sijine..
       Cm           C         Fm
sing bakal mbok tresnani saklawase..
  A#                           Gm         Cm
nanging opo bukti.. kabeh mung sewates janji
   Fm            A#        D#    G#m
nyatane ono sing liyo ning mburi..

    D#          G#m         D#   -A#/D
yen pancen kowe seneng karo dek'e..
     Cm           C           Fm
njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe..
 A#               -G#       Gm         Cm
aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio
   Fm           A#      D#
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    G#         A#
aku ra bakal bali..
     Gm            Cm
kowe ra sah nggoleki..
       Fm
uwes kadung loro ati..
        A#
mergo kowe sing njalari..

         G#         A#
senadyan abot sanggane..
     Gm         Cm
kudu pisah ro kowe..
            Fm
nanging yen tak pikir..
    Gm         G#
jan aku sing salah..
-Gm  Fm         A#      D#
 aku sing salah milih kowe..

Reff :
          G#        A#
 opo kowe ora rumongso
            Gm          Cm
 nek pancen kowe sing salah
     Fm          A#         D#
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 D#7      G#         A#
 wes ora usah dibacutno
           Gm       C
 timbang kowe ora betah
       Fm        A#        D#
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

Musik : G# A# Gm Cm Fm..A#..
        G# A# Gm C Fm..A#...

    D#          G#m         D#
yen pancen kowe seneng karo dek'e..
     Cm           C           Fm
njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe..
 A#               -G#       Gm         Cm
aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio
   Fm           A#      D#
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    G#         A#
aku ra bakal bali..
     Gm            Cm
kowe ra sah nggoleki..
       Fm
uwes kadung loro ati..
        A#
mergo kowe sing njalari..

         G#         A#
senadyan abot sanggane..
     Gm         Cm
kudu pisah ro kowe..
            Fm
nanging yen tak pikir..
    Gm         G#
jan aku sing salah..
-Gm  Fm         A#      D#
 aku sing salah milih kowe..

Reff :
          G#        A#
 opo kowe ora rumongso
            Gm          Cm
 nek pancen kowe sing salah
     Fm          A#         D#
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 D#7      G#         A#
 wes ora usah dibacutno
           Gm       C
 timbang kowe ora betah
       Fm        A#        D#
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

 (overtune)
 F        A#        C
 opo kowe ora rumongso
            Am          Dm
 nek pancen kowe sing salah
     Gm          C          F
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 F7       A#         C
 wes ora usah dibacutno
           Am       D
 timbang kowe ora betah
       Gm        C         F    D
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
       Gm        C         Dm   G
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
       Gm        C         F
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Salah Pilih


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •