Chord Kunci Gitar NanTi Official - Kabeh Aku Sing Salah

Transpose:

Chord NanTi Official - Kabeh Aku Sing Salah

Intro : F G Em Am Dm G C.. [2x]

   C     G          Am  Em
pancen.. aku sing salah..
  F      G          C   Am
tibo.. roso salah wayah..
Dm               G          C  G
tresnoku yo mung kanggo awakmu..

  C         G        Am Em
nanging.. tegane awakmu..
F               G          C Am
kau.. campakkan cinta tulusku..
  Dm      G        Em         Am
demi.. de'e.. sing nglarani kowe
    Dm                G       C  C7
aku ikhlas yen pancen iki dalane..

Reff :
  F      G         Em  Am
 aku.. kudu piye maneh..
     Dm           G
 aku tak trimo ngalah
     C          Am
 yen njalukmu pisah..
     Dm          G          C
 aku sadar kabeh aku sing salah..

Musik : F G Em Am Dm G C G

  C         G        Am Em
nanging.. tegane awakmu..
F               G          C Am
kau.. campakkan cinta tulusku..
  Dm      G        Em         Am
demi.. de'e.. sing nglarani kowe
    Dm                G       C  C7
aku ikhlas yen pancen iki dalane..

Reff :
  F      G         Em  Am
 aku.. kudu piye maneh..
     Dm           G
 aku tak trimo ngalah
     C          Am
 yen njalukmu pisah..
     Dm          G          C
 aku sadar kabeh aku sing salah..

  F      G         Em  Am
 aku.. kudu piye maneh..
     Dm           G
 aku tak trimo ngalah
     C          Am
 yen njalukmu pisah..
     Dm          G          C
 aku sadar kabeh aku sing salah..

Outro : F G Em Am Dm G C..

    Dm    G               C
aku sadar.. kowe wes ra betah..
    Dm    G               C
aku sadar.. kabeh uwes bubrah..

Lihat semua :
  • Chord NanTi Official




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!