Kunci Gitar Alvi Ananta - Ra Iso Nyanding

Transpose:
 Am      Em
iso.. nembang..
  F         C
tapi ra iso nyuling
    Am              Dm
masiyo sayang mung iso nyawang
    G
aku ra iso nyanding..

Intro : Am Em F C
        Am Dm G..

C         Em          Am
jane kowe ngerti roso ning ati
  Dm                     G
tapi kok yo kowe ra perduli..
  Em             Am
gedene angenku marang sliramu..
 Dm                G
aku iso nduweni atimu..

          C         Em
nanging kowe kok yo ra keroso
Dm                     G
aku iki wis kadung tresno..

Reff :
  Am      Em
 iso.. nembang..
   F         C
 tapi ra iso nyuling
     Am
 masiyo sayang
       Dm
 mung iso nyawang
     G
 aku ra iso nyanding..

   Am     Em
 tuku.. bawang..
     F      C
 keliru merico..
       Am         
 wis kadung sayang
       Dm
 wis kadung tresno
     G
 aku mbok anggep konco..
         C
 atiku nelongso..

Musik : Am..F..G..C  
        Am..Dm..G..C..

C         Em          Am
jane kowe ngerti roso ning ati
  Dm                     G
tapi kok yo kowe ra perduli..
  C         Em        Am
gedene angenku marang sliramu..
 Dm                G
aku iso nduweni atimu..

        C           Em
nanging kowe kok yo ra keroso..
Dm                     G
aku iki wis kadung tresno..

Reff :
  Am      Em
 iso.. nembang..
   F         C
 tapi ra iso nyuling
     Am
 masiyo sayang
       Dm
 mung iso nyawang
     G
 aku ra iso nyanding..

   Am     Em
 tuku.. bawang..
     F      C
 keliru merico..
       Am         
 wis kadung sayang
       Dm
 wis kadung tresno
     G
 aku mbok anggep konco..

  Am      Em
 iso.. nembang..
   F         C
 tapi ra iso nyuling
     Am
 masiyo sayang
       Dm
 mung iso nyawang
     G
 aku ra iso nyanding..

   Am     Em
 tuku.. bawang..
     F      C
 keliru merico..
       Am         
 wis kadung sayang
       Dm
 wis kadung tresno
     G
 aku mbok anggep konco..
         C
 atiku nelongso..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

 Fm      Cm
iso.. nembang..
  C#        G#
tapi ra iso nyuling
    Fm              A#m
masiyo sayang mung iso nyawang
    D#
aku ra iso nyanding..

Intro : Fm Cm C# G#
        Fm A#m D#..

G#        Cm          Fm
jane kowe ngerti roso ning ati
  A#m                    D#
tapi kok yo kowe ra perduli..
  Cm             Fm
gedene angenku marang sliramu..
 A#m               D#
aku iso nduweni atimu..

          G#        Cm
nanging kowe kok yo ra keroso
A#m                    D#
aku iki wis kadung tresno..

Reff :
  Fm      Cm
 iso.. nembang..
   C#        G#
 tapi ra iso nyuling
     Fm
 masiyo sayang
       A#m
 mung iso nyawang
     D#
 aku ra iso nyanding..

   Fm     Cm
 tuku.. bawang..
     C#     G#
 keliru merico..
       Fm         
 wis kadung sayang
       A#m
 wis kadung tresno
     D#
 aku mbok anggep konco..
         G#
 atiku nelongso..

Musik : Fm..C#..D#..G#..
        Fm..A#m..D#..G#..

G#        Cm          Fm
jane kowe ngerti roso ning ati
  A#m                    D#
tapi kok yo kowe ra perduli..
  G#        Cm        Fm
gedene angenku marang sliramu..
 A#m               D#
aku iso nduweni atimu..

        G#          Cm
nanging kowe kok yo ra keroso..
A#m                    D#
aku iki wis kadung tresno..

Reff :
  Fm      Cm
 iso.. nembang..
   C#        G#
 tapi ra iso nyuling
     Fm
 masiyo sayang
       A#m
 mung iso nyawang
     D#
 aku ra iso nyanding..

   Fm     Cm
 tuku.. bawang..
     C#     G#
 keliru merico..
       Fm         
 wis kadung sayang
       A#m
 wis kadung tresno
     D#
 aku mbok anggep konco..

  Fm      Cm
 iso.. nembang..
   C#        G#
 tapi ra iso nyuling
     Fm
 masiyo sayang
       A#m
 mung iso nyawang
     D#
 aku ra iso nyanding..

   Fm     Cm
 tuku.. bawang..
     C#     G#
 keliru merico..
       Fm         
 wis kadung sayang
       A#m
 wis kadung tresno
     D#
 aku mbok anggep konco..
         G#
 atiku nelongso..

Chord Alvi Ananta - Ra Iso Nyanding


Lihat semua :
  • Chord Alvi Ananta
  •