Kunci Gitar Langit Bumi Dadi Saksine - Justin Liee ft. Alvi Ananta

Transpose:
Intro : Am Dm G C
        F -Em Dm E..

Am                Dm
Sing biso.. sun pahami..
     G                   C
riko tego medot taline asmoro..
Am                       Dm
sing sanggup.. sun ngerteni..
     G                        C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F                    Dm
 Bengen riko ngomong dewek
                 E
bakal bareng selawase
                   E
nyatane kok nggawe ngene..

F             F -Em -Dm
 Janji urip.. sampek mati
                   E
sing bakal biso ngelali..

Reff :
             Am              Dm
 Langit bumi iki.. dadi saksine..
            G                      C
 welas isun nyang riko sing ono ujunge..
           F                Dm
 isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
            E                     Am
 wong tuwek isun sing biso ngrestui..

 E           Am              Dm
 Langit bumi iki.. dadi saksine..
          G                        C
 tuluse welas isun iki nong njero ati..
         F               Dm
 masio saiki sing biso dadi siji..
           E                 Am
 sun pastekno.. welas iki sampek mati..

Musik : F Dm E Am
        F Dm E Am..

Am                Dm
Sing biso.. sun pahami..
     G                   C
riko tego medot taline asmoro..
Am                     Dm
sing sanggup sun ngerteni..
     G                        C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F                    Dm
 Bengen riko ngomong dewek
                 E
bakal bareng selawase
                   E
nyatane kok nggawe ngene..

F                    Dm
 Janji urip.. sampek mati
                   E
sing bakal biso ngelali..

Reff :
             Am              Dm
 Langit bumi iki.. dadi saksine..
            G                      C
 welas isun nyang riko sing ono ujunge..
           F                Dm
 isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
            E                     Am
 wong tuwek isun sing biso ngrestui..

 E           Am              Dm
 Langit bumi iki.. dadi saksine..
          G                        C
 tuluse welas isun iki nong njero ati..
         F               Dm
 masio saiki sing biso dadi siji..
           E                 Am
 sun pastekno.. welas iki sampek mati..

Outro : F Dm E Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm Gm C F
        Bb -Am Gm A..

Dm                Gm
Sing biso.. sun pahami..
     C                   F
riko tego medot taline asmoro..
Dm                       Gm
sing sanggup.. sun ngerteni..
     C                        F
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

Bb                   Gm
 Bengen riko ngomong dewek
                 A
bakal bareng selawase
                   A
nyatane kok nggawe ngene..

Bb            Bb-Am-Gm
 Janji urip.. sampek mati
                   A
sing bakal biso ngelali..

Reff :
             Dm              Gm
 Langit bumi iki.. dadi saksine..
            C                      F
 welas isun nyang riko sing ono ujunge..
           Bb               Gm
 isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
            A                     Dm
 wong tuwek isun sing biso ngrestui..

 A           Dm              Gm
 Langit bumi iki.. dadi saksine..
          C                        F
 tuluse welas isun iki nong njero ati..
         Bb              Gm
 masio saiki sing biso dadi siji..
           A                 Dm
 sun pastekno.. welas iki sampek mati..

Musik : Bb Gm A Dm
        Bb Gm A Dm..

Dm                Gm
Sing biso.. sun pahami..
     C                   F
riko tego medot taline asmoro..
Dm                     Gm
sing sanggup sun ngerteni..
     C                        F
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

Bb                   Gm
 Bengen riko ngomong dewek
                 A
bakal bareng selawase
                   A
nyatane kok nggawe ngene..

Bb                   Gm
 Janji urip.. sampek mati
                   A
sing bakal biso ngelali..

Reff :
             Dm              Gm
 Langit bumi iki.. dadi saksine..
            C                      F
 welas isun nyang riko sing ono ujunge..
           Bb               Gm
 isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
            A                     Dm
 wong tuwek isun sing biso ngrestui..

 A           Dm              Gm
 Langit bumi iki.. dadi saksine..
          C                        F
 tuluse welas isun iki nong njero ati..
         Bb              Gm
 masio saiki sing biso dadi siji..
           A                 Dm
 sun pastekno.. welas iki sampek mati..

Outro : Bb Gm A Dm..

Chord Langit Bumi Dadi Saksine - Justin Liee ft. Alvi Ananta


Lihat semua :
  • Chord Alvi Ananta
  • Chord Justin Liee
  •