Kunci Gitar Justin Liee - Tresno Kehalang Bondo

Transpose:
Intro : F..Em..Dm..C..
        F..Em Am F G C..

C         G
jujur aku nduwe..
      Am          Em
nduwe roso ning dodoku..
F           C
tulus lan suci..
     F         G
mung kanggo slirahmu..

C            G
nanging mung tresno..
    Am     Em
ndampingi awakmu..
F            C
sempurno lan mulyo..
      F       G  C
karepane wong tuomu..

 F          G
aku wong ra nduwe..
       C      G/B  Am
bedo banget karo kowe..
       F
uripmu mulyo..
  G          C
kabeh kabeh ono..

Reff :
           F            G    
 wis cukup tak simpen roso tresnoku 
 Em          Am           Dm
 ning njero ati.. sampai aku mati
      G            C
 kowe takkan terganti..

          F
 mergo bondo..
        G         Em        Am
 kowe karo aku ra biso menyatu
            Dm         G          C
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..

Musik : F..Em..Dm..Am..
        Dm..Em..F..G..

C            G
nanging mung tresno..
    Am     Em
ndampingi awakmu..
F            C
sempurno lan mulyo..
      F         G
karepane wong tuomu..

 F          G
aku wong ra nduwe..
       C      G/B  Am
bedo banget karo kowe..
       F
uripmu mulyo..
  G          C
kabeh kabeh ono..

Reff :
           F            G    
 wis cukup tak simpen roso tresnoku 
 Em          Am           Dm
 ning njero ati.. sampai aku mati
      G            C
 kowe takkan terganti..

          F
 mergo bondo..
        G         Em        Am
 kowe karo aku ra biso menyatu
            Dm         G          C
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..

           F            G    
 wis cukup tak simpen roso tresnoku 
 Em          Am           Dm
 ning njero ati.. sampai aku mati
      G            C
 kowe takkan terganti..

          F
 mergo bondo..
        G         Em        Am
 kowe karo aku ra biso menyatu
            Dm         G          C
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..
            F          G
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..

Outro : F..Em Am
        F G C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..D#m..C#m..B..
        E..D#m G#m E F# B..

B         F#
jujur aku nduwe..
      G#m         D#m
nduwe roso ning dodoku..
E           B
tulus lan suci..
     E         F#
mung kanggo slirahmu..

B            F#
nanging mung tresno..
    G#m    D#m
ndampingi awakmu..
E            B
sempurno lan mulyo..
      E       F# B
karepane wong tuomu..

 E          F#
aku wong ra nduwe..
       B      F#/Bb G#m
bedo banget karo kowe..
       E
uripmu mulyo..
  F#         B
kabeh kabeh ono..

Reff :
           E            F#   
 wis cukup tak simpen roso tresnoku 
 D#m         G#m          C#m
 ning njero ati.. sampai aku mati
      F#           B
 kowe takkan terganti..

          E
 mergo bondo..
        F#        D#m       G#m
 kowe karo aku ra biso menyatu
            C#m        F#         B
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..

Musik : E..D#m..C#m..G#m..
        C#m..D#m..E..F#..

B            F#
nanging mung tresno..
    G#m    D#m
ndampingi awakmu..
E            B
sempurno lan mulyo..
      E         F#
karepane wong tuomu..

 E          F#
aku wong ra nduwe..
       B      F#/Bb G#m
bedo banget karo kowe..
       E
uripmu mulyo..
  F#         B
kabeh kabeh ono..

Reff :
           E            F#   
 wis cukup tak simpen roso tresnoku 
 D#m         G#m          C#m
 ning njero ati.. sampai aku mati
      F#           B
 kowe takkan terganti..

          E
 mergo bondo..
        F#        D#m       G#m
 kowe karo aku ra biso menyatu
            C#m        F#         B
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..

           E            F#   
 wis cukup tak simpen roso tresnoku 
 D#m         G#m          C#m
 ning njero ati.. sampai aku mati
      F#           B
 kowe takkan terganti..

          E
 mergo bondo..
        F#        D#m       G#m
 kowe karo aku ra biso menyatu
            C#m        F#         B
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..
            E          F#
 mergo wong tuomu.. ra pernah setuju..

Outro : E..D#m G#m
        E F# B
Facebook
Twitter

Chord Justin Liee - Tresno Kehalang Bondo


Lihat semua :
  • Chord Justin Liee
  •