Kunci Gitar Alvi Ananta Ft. Koko Arya - Sandiworo

Transpose:
Intro : C F C..
        C F G..

C     G         Am
 ati iki dudu watu..
F             G           C
 sing gampang mbok gawe tatu..
F     G         C  Am
 ati iki dudu wesi..
     F         G           C
sing mbendino iso mbok larani..

C            -G   Am
 sepurane wis ra iso..
F          G           C
 timbang batinku nelongso..
F          G          C  Am
 wis cukup sak mene wae..
F         G           C
 roso tresnoku neng kowe..

Reff :
 F        G
  tresno iki..
      C      G/B  Am
 mung kanggo kowe selawase..
 F       G       C
  ra ono ati liyane..

 F          G
  nanging kowe..
      C    G/B Am
 mung gawe atiku nelongso..
 F         G           C
  tresnomu mung sandiworo..

 F        G       C  Am
  tutupen cerito iki..
 F         G         C
  yen koyo ngene akhire..
 F        G         Em     E   Am
  lalekno kabeh kenangan karo aku..
 F        G       C
  lungo'o teko atiku..

Int. F G

C    -G         Am
 ati iki dudu watu..
F             G           C
 sing gampang mbok gawe tatu..
F     G         C  Am
 ati iki dudu wesi..
     F         G           C
sing mbendino iso mbok larani..

Musik : Am..Em..F..G..
        Am..Em..F G C..

Reff :
 F        G
  tresno iki..
      Em          Am
 mung kanggo kowe selawase..
 F       G       C
  ra ono ati liyane..

 F          G
  nanging kowe..
      Em      Am
 mung gawe atiku nelongso..
 F         G           C
  tresnomu mung sandiworo..

 G                C  Am
  tutupen cerito iki..
 F         G         C
  yen koyo ngene akhire..
 F        G         Em         Am
  lalekno kabeh kenangan karo aku..
 F        G       C
  lungo'o teko atiku..

 F        G       C  Am
  tutupen cerito iki..
 F         G         C
  yen koyo ngene akhire..
 F        G         Em         Am
  lalekno kabeh kenangan karo aku..
 F        G       C
  lungo'o teko atiku..
 F        G         C
  lungo'o teko.. atiku..

Chord Alvi Ananta Ft. Koko Arya - Sandiworo


Lihat semua :
  • Chord Alvi Ananta
  • Chord Koko Arya
  •