Kunci Gitar Alvi Ananta - Tresno Anyar

Transpose:
Intro : Am G F..
        Am G F -Em Dm..E..

  Am         G         F
tetese banyu moto ning pipiku..
   Am        G      Dm          Am
pertondo aku nangis.. mergo tresnomu..
    F       G       Am
tegone kowe ngapusi aku..

       Am            G             F
pingin ngaleh pingin muleh mbok gandoli..
    Am          G    Dm         Am
yen pancen mati roso.. ndang ngomongo..
    F         G     Am
ojo mbok gawe atiku loro..
       F          G           E
nangis batinku nyawang tresno anyarmu..

Reff :
            Am 
 yen pancen wis ra sayang..
         F
 mending aku mbok tinggal..
     Dm
 ojo digandoli..
 F                     E
  koyo kelambi ning cantolan..

             Am
 tresno sing wis dibangun..
       F
 saiki wis dadi bubur..
        Dm
 mergo ono tresno anyar
 F                    E
  sing saiki nyanding kowe..

 Dm                C
 loro dodoku.. yen nyawang sliramu..
      E
 kowe nggandeng tresno anyar
         Am    A
 ning sandingku..

 Dm
 tambah loro atiku..
 C
 yen nyawang sliramu..
     E                  Am
 aku mbok ijolne tresno anyarmu..

Musik : F..-Em Dm..Dm-Dm-Em-F F#m E..

       Am            G             F
pingin ngaleh pingin muleh mbok gandoli..
    Am          G    Dm         Am
yen pancen mati roso.. ndang ngomongo..
    F         G     Am
ojo mbok gawe atiku loro..
       F          G           E
nangis batinku nyawang tresno anyarmu..

Reff :
            Am 
 yen pancen wis ra sayang..
         F
 mending aku mbok tinggal..
     Dm
 ojo digandoli
 F                     E
  koyo kelambi ning cantolan..

             Am
 tresno sing wis dibangun..
       F
 saiki wis dadi bubur..
        Dm
 mergo ono tresno anyar
 F                    E
  sing saiki nyanding kowe..

            Am 
 yen pancen wis ra sayang..
         F
 mending aku mbok tinggal..
     Dm
 ojo digandoli
 F                     E
  koyo kelambi ning cantolan..

             Am
 tresno sing wis dibangun..
       F
 saiki wis dadi bubur..
        Dm
 mergo ono tresno anyar
 F                    E
  sing saiki nyanding kowe..

 Dm                C
 loro dodoku.. yen nyawang sliramu..
      E
 kowe nggandeng tresno anyar
         Am    A
 ning sandingku..

 Dm
 tambah loro atiku..
 C
 yen nyawang sliramu..
     E                  Am
 aku mbok ijolne tresno anyarmu..
     F        G      Em   Am
 aku mbok ijolne tresno anyarmu..

Chord Alvi Ananta - Tresno Anyar


Lihat semua :
  • Chord Alvi Ananta
  •