Kunci Gitar Happy Asmara - Dungo

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Am Dm G Em
        Am F G C

 C                   Dm
awan bengi ora iso turu..
    F                     C
kelingan.. marang kang masku..
  Am                           Dm
saben dino tansyah kangen sliramu..
       F          G       C
wong bagus.. gantilane atiku..

   C                     Dm
mandyahneo biso malek wektu..
       F              C
dadi siji.. marang esemu..
       Am                Dm
roso seneng.. jroning atiku..
       F          G           C
wong bagus.. neng ngendi paranmu..

Int. Dm G C

Reff :
     Am
 bisoku.. mung nangis..
     Em
 ono jeroning ati
        Dm         G          C
 roso loro..nganti kegowo ngimpi..

     Am
 bisoku.. mung dungo
     Em
 ono ngersane Gusti
       Dm        G         C
 ilangono roso loro.. jero ati..

Musik : F Em Dm E Am G
        F G C G

   C                     Dm
mandyahneo biso malek wektu..
       F              C
dadi siji.. marang esemu..
       Am                Dm
roso seneng.. jroning atiku..
       F          G           C
wong bagus.. neng ngendi paranmu..

Int. Dm G C

Reff :
     Am
 bisoku.. mung nangis..
     Em
 ono jeroning ati
        Dm         G          C
 roso loro..nganti kegowo ngimpi..

     Am
 bisoku.. mung dungo
     Em
 ono ngersane Gusti
       Dm        G        C
 ilangono roso loro.. jero ati..

     Am
 bisoku.. mung nangis..
     Em
 ono jeroning ati
        Dm         G          C
 roso loro..nganti kegowo ngimpi..

         Am
 bi..so..ku.. mung dungo
     Em
 ono ngersane Gusti
       Dm        G         C
 ilangono roso loro.. jero ati..

    Dm              Em
opo pancen iki kudu tak lakoni
        Dm        G            C
tetep sabar masio nangis neng ati
    Dm               Em
opo pancen iki wes dadi garise
        Dm     G        C  Cmaj7
kabeh mau mugo ono hikmahe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm Em A F#m
        Bm G A D

 D                   Em
awan bengi ora iso turu..
    G                     D
kelingan.. marang kang masku..
  Bm                           Em
saben dino tansyah kangen sliramu..
       G          A       D
wong bagus.. gantilane atiku..

   D                     Em
mandyahneo biso malek wektu..
       G              D
dadi siji.. marang esemu..
       Bm                Em
roso seneng.. jroning atiku..
       G          A           D
wong bagus.. neng ngendi paranmu..

Int. Em A D

Reff :
     Bm
 bisoku.. mung nangis..
     F#m
 ono jeroning ati
        Em         A          D   
 roso loro..nganti kegowo ngimpi..

     Bm
 bisoku.. mung dungo
     F#m
 ono ngersane Gusti
       Em        A         D
 ilangono roso loro.. jero ati..

Musik : G F#m Em a class="tbi-tooltip">F# Bm A
        G A D A

   D                     Em
mandyahneo biso malek wektu..
       G              D
dadi siji.. marang esemu..
       Bm                Em
roso seneng.. jroning atiku..
       G          A           D
wong bagus.. neng ngendi paranmu..

Int. Em A D

Reff :
     Bm
 bisoku.. mung nangis..
     F#m
 ono jeroning ati
        Em         A          D   
 roso loro..nganti kegowo ngimpi..

     Bm
 bisoku.. mung dungo
     F#m
 ono ngersane Gusti
       Em        A        D
 ilangono roso loro.. jero ati..

     Bm
 bisoku.. mung nangis..
     F#m
 ono jeroning ati
        Em         A          D   
 roso loro..nganti kegowo ngimpi..

         Bm
 bi..so..ku.. mung dungo
     F#m
 ono ngersane Gusti
       Em        A         D
 ilangono roso loro.. jero ati..

    Em              F#m
opo pancen iki kudu tak lakoni
        Em        A            D
tetep sabar masio nangis neng ati
    Em               F#m
opo pancen iki wes dadi garise
        Em     A        D  Dmaj7
kabeh mau mugo ono hikmahe..

Chord Happy Asmara - Dungo


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •