Kunci Gitar Alvi Ananta - NGELALI (Mung Gitar Iki Hang Dadi Saksi)

Transpose:
Intro : Am..G..F G Am..
        Am..G..F G Am….

Am          G
bengi iki.. isun ngengeti..
F                         Am
ngengeti riko hang wes ngelali..
Am           G
sun pageri.. lan sun rumati..
F                      Am
dung wes mekar riko ngelali..

Int. Am..G..F G Am..

Am          G
bengi iki.. isun ngengeti..
F                         Am
ngengeti riko hang wes ngelali..
Am           G
sun pageri.. lan sun rumati..
F                      Am
dung wes mekar riko ngelali..

Reff :
        Am
 mung gitar iki hang dadi saksi
      G
 urip bebarengan selawase
      Dm
 ulan lan lintang nong duwuran
             Am
 podo ngajaki gendingan..

     Am
 tetesan banyu moto sun iki
   G
 kadung sun ngenget-ngengeti
        Dm
 duh Gusti nopo ndiko nggawe
           Am
 urip isun gedigi..

 Dm         Am
 i..sun wes seng percoyo..
 F              E
 ambi omongan riko..
 Dm           Am
 be..ngen ngumbar suworo..
 F                E
 isun riko gawe loro..
               Am
 isun wes seng percoyo..

Musik : Dm..Am..G..Am..
        Dm..Am..G..Am..

Am          G
bengi iki.. isun ngengeti..
F                         Am
ngengeti riko hang wes ngelali..
Am           G
sun pageri.. lan sun rumati..
F                      Am
dung wes mekar riko ngelali..

Int. F G Am..

Reff :
        Am
 mung gitar iki hang dadi saksi
      G
 urip bebarengan selawase
      Dm
 ulan lan lintang nong duwuran
             Am
 podo ngajaki gendingan..

     Am
 tetesan banyu moto sun iki
   G
 kadung sun ngenget-ngengeti
        Dm
 duh Gusti nopo ndiko nggawe
           Am
 urip isun gedigi..

 Dm         Am
 i..sun wes seng percoyo..
 F              E
 ambi omongan riko..
 Dm           Am
 be..ngen ngumbar suworo..
 F                E
 isun riko gawe loro..
               Am
 isun wes seng percoyo..
 F              Am
  isun wes seng percoyo..

Outro : F G Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#m..C#..B C# D#m..
        D#m..C#..B C# D#m….

D#m         C#
bengi iki.. isun ngengeti..
B                         D#m
ngengeti riko hang wes ngelali..
D#m          C#
sun pageri.. lan sun rumati..
B                      D#m
dung wes mekar riko ngelali..

Int. D#m..C#..B C# D#m..

D#m         C#
bengi iki.. isun ngengeti..
B                         D#m
ngengeti riko hang wes ngelali..
D#m          C#
sun pageri.. lan sun rumati..
B                      D#m
dung wes mekar riko ngelali..

Reff :
        D#m
 mung gitar iki hang dadi saksi
      C#
 urip bebarengan selawase
      G#m
 ulan lan lintang nong duwuran
             D#m
 podo ngajaki gendingan..

     D#m
 tetesan banyu moto sun iki
   C#
 kadung sun ngenget-ngengeti
        G#m
 duh Gusti nopo ndiko nggawe
           D#m
 urip isun gedigi..

 G#m        D#m
 i..sun wes seng percoyo..
 B              A#
 ambi omongan riko..
 G#m          D#m
 be..ngen ngumbar suworo..
 B                A#
 isun riko gawe loro..
               D#m
 isun wes seng percoyo..

Musik : G#m..D#m..C#..D#m..
        G#m..D#m..C#..D#m..

D#m         C#
bengi iki.. isun ngengeti..
B                         D#m
ngengeti riko hang wes ngelali..
D#m          C#
sun pageri.. lan sun rumati..
B                      D#m
dung wes mekar riko ngelali..

Int. B C# D#m..

Reff :
        D#m
 mung gitar iki hang dadi saksi
      C#
 urip bebarengan selawase
      G#m
 ulan lan lintang nong duwuran
             D#m
 podo ngajaki gendingan..

     D#m
 tetesan banyu moto sun iki
   C#
 kadung sun ngenget-ngengeti
        G#m
 duh Gusti nopo ndiko nggawe
           D#m
 urip isun gedigi..

 G#m        D#m
 i..sun wes seng percoyo..
 B              A#
 ambi omongan riko..
 G#m          D#m
 be..ngen ngumbar suworo..
 B                A#
 isun riko gawe loro..
               D#m
 isun wes seng percoyo..
 B              D#m
  isun wes seng percoyo..

Outro : B C# D#m..

Catatan :
Songwriter by Firman Pe'ok
Pertama kali di polulerkan oleh Demy

Chord Alvi Ananta - NGELALI (Mung Gitar Iki Hang Dadi Saksi)


Lihat semua :
  • Chord Alvi Ananta
  •