Kunci Gitar Happy Asmara - Umpomo Aku Mati

Transpose:
Intro : Am G F..G..F G

Am                   Dm
jaremu aku sing enek ning atimu..
G                   C
jaremu aku sing iso dadi jantungmu..
   F
sliramu ning ngendi..
    C        Am
wis ra tau bali..
Dm      E        F         E
atiku loro.. pas mu minggatno..

Am                  Dm
setiaku iki opo wis dadi pungkasan..
G                     C
pengorbananku opo wis dadi kenangan..
   F
pancen wis nasipe..
   C           Am
pancen wis dalane..
  Dm     E        F      E
piye rasane.. yen dipisahne..

Reff :
 C
 ning.. ngen..di
                         G
 tresno sing mbiyen mbok rasakne..
     F         G          C
 kudune kowe saiki ning kene..
         Dm
 mending aku sing loro..
       F                    E
 mergo kowe ngadoh ngas.. lungo..

 C
 ning.. ngen..di
                        G
 tresno sing mbiyen tak banggakne..
     F         G          C
 kudune kowe saiki ning kene..
         Dm
 mending tak mati wae..
     F                   E 
 opo kowe bakal ndu..ngokne..

Musik : Dm..Am..F..E..
        Am..Am..F..E..

Am                  Dm
setiaku iki opo wis dadi pungkasan..
G                     C
pengorbananku opo wis dadi kenangan..
   F
pancen wis nasipe..
   C           Am
pancen wis dalane..
  Dm     E        F      E
piye rasane.. yen dipisahne..

Reff :
 C
 ning.. ngen..di
                         G
 tresno sing mbiyen mbok rasakne..
     F         G          C
 kudune kowe saiki ning kene..
         Dm
 mending aku sing loro..
       F                    E
 mergo kowe ngadoh ngas.. lungo..

 C
 ning.. ngen..di
                        G
 tresno sing mbiyen tak banggakne..
     F         G          C
 kudune kowe saiki ning kene..
         Dm
 mending tak mati wae..
     F                   E 
 opo kowe bakal ndu..ngokne..
       F   E
 ho oooo.. o..

 Am                    F   Am
 umpomo mengko aku wis ma..ti..

Chord Happy Asmara - Umpomo Aku Mati


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •