Kunci Gitar Happy Asmara - Kelangan Tresnamu

Transpose:
Intro : Am..F..G..C..
        F G Em Am
        F G C..

        C
ngene rasane kelangan
         Em
kelangan wong sing tak sayang
         F
peteng jagate atiku kelingan
  G
kowe ninggal aku..

      F
tak lalek lalekno tapi
   Em
atiku tetep eling
          F
mung biso nyawang
ngangen ngangen tapi
 G
ora biso nyanding..

    Am      Em
tak tuliske lagu
           F            C
tak tembangke nggo sliramu..
       Am    Em
nandes jeru atiku
       F        G
perihe mok gawe tatu..

Reff :
  C                 G
 amung bisa nyawang fotomu..
   F             C
 saben ku kangen sliramu..
   F                C
 jujur sak jeroning batinku..
  Dm               G
 abot Kelangan tresnomu..

   C               G
 kowe milih tresno sing liyo..
  F        C
 aku biso opo..
      F         G        C
 mung ngempet.. ing jero dodo..

 F         C
 lilo kudu lilo
     G               C
 senadyan perih sing tak roso
 F       C
 kuatke atiku
        G          C
 kudu kelangan tresnomu..

Musik : C G F C
        F C Dm G..

Reff :
  C                 G
 amung bisa nyawang fotomu..
   F             C
 saben ku kangen sliramu..
   F                C
 jujur sak jeroning batinku..
  Dm               G
 abot Kelangan tresnomu..

   C               G
 kowe milih tresno sing liyo..
  F        C
 aku biso opo..
      F         G         C
 mung ngempet.. ning jero dodo..

  C                 G
 amung bisa nyawang fotomu..
   F             C
 saben ku kangen sliramu..
   F                C
 jujur sak jeroning batinku..
  Dm               G
 abot Kelangan tresnomu..

   C               G
 kowe milih tresno sing liyo..
  F       C
 aku biso opo..
      F         G         C
 mung ngempet.. ning jero dodo..

 F         C
 lilo kudu lilo
     G               C
 senadyan perih sing tak roso
 F       C
 kuatke atiku
        G          C
 kudu kelangan tresnomu..

Catatan :
Original chord dari "G#m"
Lagu ini pertama kali 
dipopulerkan oleh Hana Monia.

Chord Happy Asmara - Kelangan Tresnamu


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •