Kunci Gitar Happy Asmara - Wes Tatas

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : C G/B Am..
        F G C..

C          G/B          Am
tak eleng-eleng mbiyen tau ngomong opo..
     F         G            C
arep ngancani aku tekan pungkase umurku..
  Dm         E         Am
nanging saikine.. kowe ninggal janjine..
   F                          G
ibarat banyu mili.. wes tekan segoro..

  C        G/B        Am
cubo dadi aku kuat po atimu..
   F          G         C
mesti kowe sambat ora kuat..
 Dm       E           Am  G
aku uwes ora pingin loro..
      F                       G
atiku wes tenang.. wes tak anggep ilang..

Reff :
          C      G
 layangan sing tatas
       Am           Em
 tondo tresnoku wes pungkas
         F              C
 mabur duwur ngalang-ngalang
       Dm          G
 yen nibo dadi kenangan..

           C         G
 kowe sing tak eman-eman
        Am        Em
 ninggalke roso kelaran
      F           C
 opo iki wes takdire
        Dm       G
 aku ikhlas, aku pasrah..
            C
 wes tak ngalah..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C G

  C        G/B        Am
cubo dadi aku kuat po atimu..
   F          G         C
mesti kowe sambat ora kuat..
 Dm       E           Am  G
aku uwes ora pingin loro..
      F                       G
atiku wes tenang.. wes tak anggep ilang..

Reff :
          C      G
 layangan sing tatas
       Am           Em
 tondo tresnoku wes pungkas
         F              C
 mabur duwur ngalang-ngalang
       Dm          G
 yen nibo dadi kenangan..

           C         G
 kowe sing tak eman-eman
        Am        Em
 ninggalke roso kelaran
      F           C
 opo iki wes takdire
        Dm       G
 aku ikhlas, aku pasrah
            C
 wes tak ngalah..

          C      G
 layangan sing tatas
       Am           Em
 tondo tresnoku wes pungkas
         F              C
 mabur duwur ngalang-ngalang
       Dm          G
 yen nibo dadi kenangan..

           C         G
 kowe sing tak eman-eman
        Am        Em
 ninggalke roso kelaran
      F           C
 opo iki wes takdire
        Dm       G
 aku ikhlas, aku pasrah
            C
 wes tak ngalah..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D# A#/D Cm..
        G# A# D#..

D#         A#/D          Cm
tak eleng-eleng mbiyen tau ngomong opo..
     G#        A#           D#
arep ngancani aku tekan pungkase umurku..
  Fm         G         Cm
nanging saikine.. kowe ninggal janjine..
   G#                         A#
ibarat banyu mili.. wes tekan segoro..

  D#       A#/D       Cm
cubo dadi aku kuat po atimu..
   G#         A#        D#
mesti kowe sambat ora kuat..
 Fm       G           Cm A#
aku uwes ora pingin loro..
      G#                      A#
atiku wes tenang.. wes tak anggep ilang..

Reff :
          D#     A#
 layangan sing tatas
       Cm           Gm
 tondo tresnoku wes pungkas
         G#             D#
 mabur duwur ngalang-ngalang
       Fm          A#
 yen nibo dadi kenangan..

           D#        A#
 kowe sing tak eman-eman
        Cm        Gm
 ninggalke roso kelaran
      G#          D#
 opo iki wes takdire
        Fm       A#
 aku ikhlas, aku pasrah..
            D#
 wes tak ngalah..

Musik : D# A# Cm Gm
        G# D# Fm A#
        D# A# Cm Gm
        G# D# Fm A# D# A#

  D#       A#/D       Cm
cubo dadi aku kuat po atimu..
   G#         A#        D#
mesti kowe sambat ora kuat..
 Fm       G           Cm A#
aku uwes ora pingin loro..
      G#                      A#
atiku wes tenang.. wes tak anggep ilang..

Reff :
          D#     A#
 layangan sing tatas
       Cm           Gm
 tondo tresnoku wes pungkas
         G#             D#
 mabur duwur ngalang-ngalang
       Fm          A#
 yen nibo dadi kenangan..

           D#        A#
 kowe sing tak eman-eman
        Cm        Gm
 ninggalke roso kelaran
      G#          D#
 opo iki wes takdire
        Fm       A#
 aku ikhlas, aku pasrah
            D#
 wes tak ngalah..

          D#     A#
 layangan sing tatas
       Cm           Gm
 tondo tresnoku wes pungkas
         G#             D#
 mabur duwur ngalang-ngalang
       Fm          A#
 yen nibo dadi kenangan..

           D#        A#
 kowe sing tak eman-eman
        Cm        Gm
 ninggalke roso kelaran
      G#          D#
 opo iki wes takdire
        Fm       A#
 aku ikhlas, aku pasrah
            D#
 wes tak ngalah..

Chord Happy Asmara - Wes Tatas


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •