Kunci Gitar Happy Asmara - Ora Milih Dalan Liyane

Transpose:
Capo fret 1

Intro : F G Em Am
        Dm G C….

C
se..purane sayangku..
C                     Dm
ke..pekso tak tinggal awakmu..
 F
ora milih dalan liyane
Dm
 tapi ku wis dijodohne
G                   C
 iki dudu karepku dewe..

C
ma..sio abot atiku..
C                 Dm
ku..du pisah karo awakmu..
    F
wis cukup takon tresno iki
Dm
 simpenen ning njero ati
G                     C
 mugo besok biso nyawiji..

Reff :
           Dm
 jujur aku ra.. lilo..
 G             C           Am
  yen nganti pedot.. tresno..
   A        Dm
 tapi piye iki wis dalanku
      G                    C
 sing dipilih karo wong tuaku.. ho oo..

            Dm
 kabeh dudu sa..lahmu..
 G         C        Am
  ugo dudu ka..repku..
     A           Dm
 wis ikhlasno crito tresno iki
   G                       C
 dadi kenangan ning njero ati..

Musik : Dm G C Am A
        Dm G C..

C
se..purane sayangku..
C                     Dm
ke..pekso tak tinggal awakmu..
 F
ora milih dalan liyane
Dm
 tapi ku wis dijodohne
G                   C
 iki dudu karepku dewe..

Reff :
           Dm
 jujur aku ra.. lilo..
 G             C         Am
  yen nganti pedot.. tresno..
   A        Dm
 tapi piye iki wis dalanku
      G                    C
 sing dipilih karo wong tuaku.. ho oo..

            Dm
 kabeh dudu sa..lahmu..
 G         C        Am
  ugo dudu ka..repku..
     A           Dm
 wis ikhlasno crito tresno iki
   G                       C  Am
 dadi kenangan ning njero ati..
     A           Dm
 wis ikhlasno crito tresno iki
   G                       C
 dadi kenangan ning njero ati..

Chord Happy Asmara - Ora Milih Dalan Liyane


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •