Kunci Gitar Happy Asmara - Wong Nomer 2

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : C  Cm  G
        C  Cm  D

  G        D         Em Bm
bingung.. aku kudu piye..
      C          D          G
kok koyo ngene dalan uripku iki..
     Am
dadi wong nomer 2 (loro)
     Em
ning njero atimu
       C
mung mangan ati
           D
sing tak rasakke..

Reff :
        G              D
 duh Gusti.. bayangan opo..
       Em                   Bm
 kok jodone wong sing tak jogo..
     C
 yen pancen wis takdire
        G
 aku nyuwun jembar ati..
     Am     D            G
 duh Gusti aku njaluk ganti..

    G             D         Em Bm
yen pancen.. dadi dalane Gusti..
   C               D          G
mbesuk aku bakal kelangan awakmu..
      Am
tak titipne sak genggeme
    Em
cerito kenangan iki..
   Am             D       G
awake dewe ra iso podo nduweni..

    G              D        Em
kahanan opo.. sing kudu tak tompo..
      C            D          G
kok koyo ngene.. dalan uripku iki..
     Am         D
dadi wong nomer 2..(loro)
     G        Em
ning njero atimu..
       C
mung mangan ati
           D
sing tak rasakke..

Reff :
        G              D
 duh Gusti.. bayangan opo..
       Em                   Bm
 kok jodone wong sing tak jogo..
     C
 yen pancen wis takdire
        G
 aku nyuwun jembar ati..
     Am       D            G
 duh Gusti.. aku njaluk ganti..

        G              D
 duh Gusti.. bayangan opo..
       Em                   Bm
 kok jodone wong sing tak jogo..
     C
 yen pancen wis takdire
        G
 aku nyuwun jembar ati..
     Am       D            G
 duh Gusti.. aku njaluk ganti..
     Am    D                D#   G
 duh Gusti.. enggal paringi ganti..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C#  C#m  G#
        C#  C#m  D#

  G#       D#        Fm Cm
bingung.. aku kudu piye..
      C#         D#         G#
kok koyo ngene dalan uripku iki..
     A#m
dadi wong nomer 2 (loro)
     Fm
ning njero atimu
       C#
mung mangan ati
           D#
sing tak rasakke..

Reff :
        G#             D#
 duh Gusti.. bayangan opo..
       Fm                   Cm
 kok jodone wong sing tak jogo..
     C#
 yen pancen wis takdire
        G#
 aku nyuwun jembar ati..
     A#m    D#           G#
 duh Gusti aku njaluk ganti..

    G#            D#        Fm Cm
yen pancen.. dadi dalane Gusti..
   C#              D#         G#
mbesuk aku bakal kelangan awakmu..
      A#m
tak titipne sak genggeme
    Fm
cerito kenangan iki..
   A#m            D#      G#
awake dewe ra iso podo nduweni..

    G#             D#       Fm
kahanan opo.. sing kudu tak tompo..
      C#           D#         G#
kok koyo ngene.. dalan uripku iki..
     A#m        D#
dadi wong nomer 2..(loro)
     G#       Fm
ning njero atimu..
       C#
mung mangan ati
           D#
sing tak rasakke..

Reff :
        G#             D#
 duh Gusti.. bayangan opo..
       Fm                   Cm
 kok jodone wong sing tak jogo..
     C#
 yen pancen wis takdire
        G#
 aku nyuwun jembar ati..
     A#m      D#           G#
 duh Gusti.. aku njaluk ganti..

        G#             D#
 duh Gusti.. bayangan opo..
       Fm                   Cm
 kok jodone wong sing tak jogo..
     C#
 yen pancen wis takdire
        G#
 aku nyuwun jembar ati..
     A#m      D#           G#
 duh Gusti.. aku njaluk ganti..
     A#m   D#               E    G#
 duh Gusti.. enggal paringi ganti..

Chord Happy Asmara - Wong Nomer 2


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •