Kunci Gitar Happy Asmara - Dudu Dolanan

Transpose:
Capo ♪ fret 1

Intro : C Am Bb G..

Reff :
             C               Am
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              F      G         C
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               F
 yen mung niat dolanan
     G        C    Bm  Am
 ojo karo aku sing tenanan..
  F        G        F   C
 ati iki.. dudu dolanan..

C
 awale ketemu aku ora iso turu
Em
 awan bengi sore isuk
kowe whatsapp aku
Am
 ora kober mangan
                Em
dadi korban sepikan
                             F
eh nyatane aku cuman pelampiasan
                           C
opo salahku sampek kowe ngono
weruh salahmu kowe
                G
mung ngguya ngguyu
lek nyatane gak iso
           F
ojo diteruske
mergo sak iki motoku
             C
uwes netes getih..

C  -Bm  Am
wis tak kabeh-kabehno..
        Em                 F
nanging kowe ora tau rumongso..
   G
atiku loro..

Reff :
             C               Am
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              F      G         C
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               F
 yen mung niat dolanan
     G        C    Bm  Am
 ojo karo aku sing tenanan..
  F        G        C
 ati iki.. dudu dolanan..

C
 semene caramu
cuman nggawe babak aku
Em
 janji-janji palsu
amung nggawe awak kuru
Am
 ora kober tandang
                 Em
dadi korban settingan
                             F
eh nyatane aku cuman pelampiasan
                           C
opo salahku sampek kowe ngono
weruh salahmu kowe
                G
mung ngguya ngguyu
lek nyatane gak iso
           F
ojo diteruske
mergo sak iki motoku
             C
uwes netes getih..

C  -Bm  Am
wis tak kabeh-kabehno..
        Em                 F
nanging kowe ora tau rumongso..
   G
atiku loro..

Reff :
             C               Am
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              F      G         C
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               F
 yen mung niat dolanan
     G        C    Bm  Am
 ojo karo aku sing tenanan..
  F        G        C   C-Bm
 ati iki.. dudu dolanan..

Musik : Am                Dm
         e iye iye iye, ooo uu..
        Am                Dm
         e iye iye iye, ooo..
        F..G.. G-G G-G

        F          G
wes tak kabeh-kabehno..
        Em       E         F
nanging kowe ora tau rumongso..
   G             A
atiku loro.. hu uu..

Reff : (overtune)
             D               Bm
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              G      A         D
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               G
 yen mung niat dolanan
     A        D    C#m Bm
 ojo karo aku sing tenanan..
  G        A        D
 ati iki.. dudu dolanan..

             D               Bm
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              G      A         D
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               G
 yen mung niat dolanan
     A        D    C#m Bm
 ojo karo aku sing tenanan..
  G        A        D
 ati iki.. dudu dolanan..
  G        A        D  C#m Bm
 ati iki.. dudu dolanan..
  G        A        D
 ati iki.. dudu dolanan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C# A#m B G#..

Reff :
             C#              A#m
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              F#     G#        C#
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               F#
 yen mung niat dolanan
     G#       C#   Cm  A#m
 ojo karo aku sing tenanan..
  F#       G#       F#  C#
 ati iki.. dudu dolanan..

C#
 awale ketemu aku ora iso turu
Fm
 awan bengi sore isuk
kowe whatsapp aku
A#m
 ora kober mangan
                Fm
dadi korban sepikan
                             F#
eh nyatane aku cuman pelampiasan
                           C#
opo salahku sampek kowe ngono
weruh salahmu kowe
                G#
mung ngguya ngguyu
lek nyatane gak iso
           F#
ojo diteruske
mergo sak iki motoku
             C#
uwes netes getih..

C# -Cm  A#m
wis tak kabeh-kabehno..
        Fm                 F#
nanging kowe ora tau rumongso..
   G#
atiku loro..

Reff :
             C#              A#m
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              F#     G#        C#
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               F#
 yen mung niat dolanan
     G#       C#   Cm  A#m
 ojo karo aku sing tenanan..
  F#       G#       C#
 ati iki.. dudu dolanan..

C#
 semene caramu
cuman nggawe babak aku
Fm
 janji-janji palsu
amung nggawe awak kuru
A#m
 ora kober tandang
                 Fm
dadi korban settingan
                             F#
eh nyatane aku cuman pelampiasan
                           C#
opo salahku sampek kowe ngono
weruh salahmu kowe
                G#
mung ngguya ngguyu
lek nyatane gak iso
           F#
ojo diteruske
mergo sak iki motoku
             C#
uwes netes getih..

C# -Cm  A#m
wis tak kabeh-kabehno..
        Fm                 F#
nanging kowe ora tau rumongso..
   G#
atiku loro..

Reff :
             C#              A#m
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              F#     G#        C#
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               F#
 yen mung niat dolanan
     G#       C#   Cm  A#m
 ojo karo aku sing tenanan..
  F#       G#       C#  C#-Cm
 ati iki.. dudu dolanan..

Musik : A#m               D#m
         e iye iye iye, ooo uu..
        A#m               D#m
         e iye iye iye, ooo..
        F#..G#.. G#-G# G#-G#

        F#         G#
wes tak kabeh-kabehno..
        Fm       F         F#
nanging kowe ora tau rumongso..
   G#            A#
atiku loro.. hu uu..

Reff : (overtune)
             D#              Cm
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              G#     A#        D#
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               G#
 yen mung niat dolanan
     A#       D#   Dm  Cm
 ojo karo aku sing tenanan..
  G#       A#       D#
 ati iki.. dudu dolanan..

             D#              Cm
 sing tak aboti.. ratau nguwati..
              G#     A#        D#
 sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
               G#
 yen mung niat dolanan
     A#       D#   Dm  Cm
 ojo karo aku sing tenanan..
  G#       A#       D#
 ati iki.. dudu dolanan..
  G#       A#       D# Dm Cm
 ati iki.. dudu dolanan..
  G#       A#       D#
 ati iki.. dudu dolanan..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Dudu Dolanan


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •