Kunci Gitar Safira Inema - Kangen Sliromu

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : C G Am Em
        F C G..

  C                 Em
wengi iki aku raiso turu..
      F                   G
sejak kowe lungo uripku keroso hampa..
     Am                  Em
lagi saiki aku ngrasakne tenan..
      F        D         G..
sak tenane aku raiso nglalekne kowe..

  C                   Em
setahun saiki wes aku liwati..
 F                    G
ora ono kabare lan critane..
     Am                Em
nang kene aku kangen pengen ketemu..
  F               G        C    G
wajahmu tansah ngelengake atiku..

Reff :
     C                    F
 aku kangen kangen kangen sliramu..
          G             C
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
     Am                 Dm
 ati iki yo mung kanggo sliramu..
      F                G
 awan bengi tansah kelingan kowe..

     C                    F
 aku kangen kangen kangen sliramu..
       G                C
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
         Am             Dm
 yo mung siji dadi panyuwunku..
       F    G         C
 ojo lali.. kowe karo aku..

Musik : C G Am Em
        F C G..
        C G Am Em
        F C G..

  C                   Em
setahun saiki wes aku liwati..
 F                    G
ora ono kabare lan critane..
     Am                Em
nang kene aku kangen pengen ketemu..
  F               G        C    G
wajahmu tansah ngelengake atiku..

Reff :
     C                    F
 aku kangen kangen kangen sliramu..
          G             C
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
     Am                 Dm
 ati iki yo mung kanggo sliramu..
      F                G
 awan bengi tansah kelingan kowe..

     C                    F
 aku kangen kangen kangen sliramu..
       G                C
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
         Am             Dm
 yo mung siji dadi panyuwunku..
       F    G         C
 ojo lali.. kowe karo aku..
       F    G         C
 ojo lali.. kowe karo aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B C#m G#m
        A E B..

  E                 G#m
wengi iki aku raiso turu..
      A                   B
sejak kowe lungo uripku keroso hampa..
     C#m                 G#m
lagi saiki aku ngrasakne tenan..
      A        F#        B..
sak tenane aku raiso nglalekne kowe..

  E                   G#m
setahun saiki wes aku liwati..
 A                    B
ora ono kabare lan critane..
     C#m               G#m
nang kene aku kangen pengen ketemu..
  A               B        E    B
wajahmu tansah ngelengake atiku..

Reff :
     E                    A
 aku kangen kangen kangen sliramu..
          B             E
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
     C#m                F#m
 ati iki yo mung kanggo sliramu..
      A                B
 awan bengi tansah kelingan kowe..

     E                    A
 aku kangen kangen kangen sliramu..
       B                E
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
         C#m            F#m
 yo mung siji dadi panyuwunku..
       A    B         E
 ojo lali.. kowe karo aku..

Musik : E B C#m G#m
        A E B..
        E B C#m G#m
        A E B..

  E                   G#m
setahun saiki wes aku liwati..
 A                    B
ora ono kabare lan critane..
     C#m               G#m
nang kene aku kangen pengen ketemu..
  A               B        E    B
wajahmu tansah ngelengake atiku..

Reff :
     E                    A
 aku kangen kangen kangen sliramu..
          B             E
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
     C#m                F#m
 ati iki yo mung kanggo sliramu..
      A                B
 awan bengi tansah kelingan kowe..

     E                    A
 aku kangen kangen kangen sliramu..
       B                E
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
         C#m            F#m
 yo mung siji dadi panyuwunku..
       A    B         E
 ojo lali.. kowe karo aku..
       A    B         E
 ojo lali.. kowe karo aku..
Facebook
Twitter

Chord Safira Inema - Kangen Sliromu


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •