Kunci Gitar Safira Inema - Nggraji Angin

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : Am..Dm..E..C..
        F Dm Am..

     Am
sesandingan selawase
      G
janji sing tau pok ucapne
    Dm
ora bakal cidro nadyan
         Am
akeh panggudo sing ono..

Int. G E Am..

          Am
nanging saiki sing ono
       G
sumpah janjimu suloyo
     Dm
kowe cidro malah gandeng
          Am
karo wong lio..

Int. F G Am..

Reff :
   Am                      G
 ibarat koyo wong nggraji angin..
       Dm                      Am
 nresnani slirane sing raono wujute..
     Am                          G
 bebasan wong nyidam kang lagi pingin..
       Dm
 yen durung keturutan
     E               Am  E
 ora biso nglaleke karepe..

Musik : Dm..Am..E..Am A
        Dm..Am..E..Am..

     Am
sesandingan selawase
      G
janji sing tau pok ucapne
    Dm
ora bakal cidro nadyan
         Am
akeh panggudo sing ono..

Int. G E Am..

          Am
nanging saiki sing ono
       G
sumpah janjimu suloyo
     Dm
kowe cidro malah gandeng
          Am
karo wong lio..

Int. F G Am..

Reff :
   Am                      G
 ibarat koyo wong nggraji angin..
       Dm                      Am
 nresnani slirane sing raono wujute..
     Am                          G
 bebasan wong nyidam kang lagi pingin..
       Dm
 yen durung keturutan
     E               Am   E
 ora biso nglaleke karepe..

   Am                      G
 ibarat koyo wong nggraji angin..
       Dm                      Am
 nresnani slirane sing raono wujute..
     Am                          G
 bebasan wong nyidam kang lagi pingin..
       Dm
 yen durung keturutan
     E               Am
 ora biso nglaleke karepe..
      F
 koyo nggraji.. angin..
     E           Am
 nresnani.. sliramu..

Chord Safira Inema - Nggraji Angin


Lihat semua :
  • Chord Safira Inema
  •